|
Kafatasasinda yamukluk |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Merve gül ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Merve gül
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ara 2020 Saat 01:20 |
Doktor bey merhaba nasilsiniz.iyisiniz insallah.benim kizim 3.5 yaşinda boyu kilosu yaşitlarina göre cok guzel.bi problemimiz var kizim kucukken hep sag tarafinda yattigi icin kafasinin sağ tarafi biraz icerde sola göre ßuan sactan dolayi belli olmuyot ama sağ ile sol ayni degil.gelisimi gayet iyi Allah korusun beyin gelisimi ile ilgili bi problem olurmu beyin kafanin seklinimi alir.tek problemimiz gozlerinin derecesi yuksek.gozluk takiyoruz.gozlerdeki problem kafanin yapisindan kaynakli olabilir mi.cok korkuyorum.lutfen yardimci olun.kac doktora goturduysem gelisimi iyiyse problem yok dediler.ama bilduginiz sag taraf icerde sol normal.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118380 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadece bir tarafa yatmakla olmaz, ayrica da, D vitamini eksikligine bagli Rasitism de vardir.
1 yasindan sonra, her sene en az 1 defa, 1 ampul Dvit3 vermeniz gerekirdi. Hic vermedi iseniz, hemen verin ve ayak ucunu bas ucu ile degistirin. O zaman sol tarafina yatar. Her sene 1 ampul Dvit3 verin.
|
|
![]() |
|
Merve gül ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Merve gül
Doktor bey ampul dvit3 u birkerede mi icecek.bide balik yaği veriyorum sizin yazilarinizi okumuştum eczaci bana balik yaginin icinde yeterli d vitamini oldugunu bu sebeple dvit3 e gerek kalmadigini cocugun zehirlenebilecegini soyledi.d vit3 verdikten sonra balik yagina yine devam etsem olur mu.yoksa bi sure arami verelim..bide kizim 3.5 yaş yasinda bu saatten sonra solda uyumusi etkili olur mu.doktor bey cok uzgunum nerdeyse her gun agliyorum.Allah korusun ilerde gelisimini etkiler mi.yapmam gereken baska seylerde var mi.Suda bi gercek her zaman doktorlara goturdum.spreyli d vitamini verdiler.hic kimse cocuguna vermezken ben her zaman verdim.ama yine benim başıma geldi.doktor bey son olarak raşitizm olsa boyu kisa olmaz miydi.kilosu 23 boyu 106 cm.kizim 43 aylik.cok tesekkur ederim simdiden
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118380 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hic vermedi iseniz, hemen verin ve ayak ucunu bas ucu ile degistirin. O zaman sol tarafina yatar. Her sene 1 ampul Dvit3 verin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Merve gül
Doktor bey hic vermedi derken dogdugu zaman saglik ocaginin verdigi d vitamini ni duzenli veriyordum.ama kac yaşına kadar hatirlamiyorum.bide 3.5 yasinda solda yatsa etkili olurmu.doktor bey bide nasil verelim suyun icine mi koyacam nasil yapcam bilmiyorum.balik tagini keseyim mi o zaman.onun icinde de varmis ya cocuk zehitlenir mi?.cok panikledim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Merve gül
Doktor bey eşim eczaneye gitmis cocuk 43 aylik onun icin ampul.dvit3 yuksek olur diye vermemis.eşime cok kizdim neden eczaciyi dinledin dedim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Eczaci pustun teki!! Tabii ki, daha pahali olan D vitaminlerinden satmak isteyecek!!!
Ekmegin ustune damlatin veya yogurt icine karistirin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Merve gül
Doktor bey cikip evzane eczane gezdim 8 aylik hamile olmama rağmen dvit3 ampul icin.gercekten eczaneler vermiyor.saglik ocagindan yazdirin dedi hepsi.en sonunda buldum devit-3 300.000 I.U./ml. Doktor bey kizim 3.5 yasinda bir kerede ampulu kirip mi vericem yoksa iki kere mi? Eczaci cikana kadar ml cok fazla diye soylendi.Tesekkur ederim.gercekten Allah razi olsun sizden
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|