|
Ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
yavrusu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağu 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 175 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Mar 2021 Saat 03:56 |
Kadir hocam oğlum gece uyumadan önce gözleri sulanmaya başladı. Uyuduktan bir saat sonra üşüdüğünü farkettim. Üstünü iyice örttüm. Bir saat kadar sonra da ateşi vardı. Uşüyordu üstünü örttüm.alnı 37.2- 37.9 arası. Ayakları soğuk. Dudakları kırmızı. İnliyor. Solunumu rahat. Daha önce 2 kez havale geçirdi. Ağrısı olursa ne yapmalıyım. Bacaklarını sallıyor, sanki ağrıyor gibi.
|
|
![]() |
|
yavrusu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağu 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 175 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam sağa sola dönüp inliyor. Geriniyor. Huzursuz. Ayağının altı 37.7 derece. Üstü 1saate yakın açık.
|
|
![]() |
|
Kadir hocam oğlum 8 Mart'ta 5 yaşını doldurdu. 26 kg.
|
|
![]() |
|
Kadir hocam az önce ağlayarak uyandı. Başının ağrıdıgını söyledi.
|
|
![]() |
|
Kadir hocam günaydın. Ateş devam ediyor 38.1 şuan. Baş ağrısı devam ediyor. Alnına bez koyuyorum. Sabah biraz ılık süt içmişti kustu balgam çıkardı. Üst solunum yolu enfeksiyonu gibi duruyor. Dili temiz boğazını göremedim ama yanma var. Baş ağrısından ağlayarak uyanıyor. Hiç bir ilaç vermedim. Beklemekten başka yapabileceğimiz birşey var mı? Hakkınızı helal edin hocam.
|
|
![]() |
|
Hocam bir de evde sadece paranoks 120 var. Çok rahatsız olursa kullanayım mı? Havale riski hâlâ devam ediyor mu?
|
|
![]() |
|
Kadir hocam sürekli uyuyor. Ağlayarak uyanıyor. Ateş ,38.5
|
|
![]() |
|
Kadir hocam ateş 39.4. sürekli uyuyor. Arada şu içiyor. İştah yok. Gözlerini koluyla kapatıyor. Işık rahatsız ediyor sanırım. Terleme başlamıyor bir türlü. Ağlayarak uyandığında biraz terler gibi oluyor ateşi biraz düşüyor. Sonra yine çıkmaya başlıyor. Eşim eczaneye gitti. Bana rahat vermiyor bişey yapmamız lazım artık diyor. Bende calpol ve novalgin şurup almasını istedim. Ağladığı zaman bunlardan verebilir miyim? Havale riskini arttırır mıyım?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|