Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kendim İçin
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kendim İçin

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Aybrsm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 84
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aybrsm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kendim İçin
    Gönderim Zamanı: 21 Nis 2021 Saat 15:23
Hocam bu kez kendim için soracaktım yanlış bir şey yapmamak adını. 1 hafta sonra uygulama sınavım var ilk girişim hatta yaştanda son girişim olacak nasipse klavye sınavı ve çok heyecanlıyım.Dideral kullananlar olmuş yarım.Bende babamdan sonra çok kötü olmuştum psikiyatri dr una gitmiştim 2 yıl oldu arasıra paxera kullandım yarım yamalak.O gün dideral alsam sıkıntı olur mu? Paxera yıda kullanayım mı? Malum dikkat gerektiriyor sınav sıkıntı olur mu? Ellerim uyuşuyor ve titriyor heyecanlandım mı.Cevabınız çok kıymetli hocam .Teşekkürler

Düzenleyen Aybrsm - 22 Nis 2021 Saat 20:03
Yukarı Dön
afrarana Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 271
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı afrarana Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Nis 2021 Saat 16:53
Kadir hocam demeden okumuş bulundum dideral panik atak hastasıyım antidepresan yanında bu ilacı vermişti çapıntım için psikiyatr bence kafanıza göre almayın derim ağır bir ilaç çeyrek içmem gereken ilacı unutup yarım alınca kalbimi zorlamıştı kalbiö durucak gibi bir his ve baygınlık hissi tabi yinede siz bilirsiniz ben görünce yazmak istedim baya ağır bir ilaç çünkü doktor kontrolünde kullanılan ilaçlardan
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118448
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Nis 2021 Saat 18:28
Ilac kullanmadan girmeniz daha uygun olur. Ilaclarla dikat daginikligi olabilir. 
Yukarı Dön
Aybrsm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aybrsm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nis 2021 Saat 19:55
Teşekkür ediyorum hocam cevabınız için🙏
Yukarı Dön
Aybrsm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aybrsm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nis 2021 Saat 19:58
Çok teşekkür ederim cevabınız için.Olur mu öyle şey duyarlı birisi olduğunuz belli ki bilgi vermişsiniz.Hocamızda kullanma dedi fakat sıkıntım sinirlenip heyecanlandım mı kollarım uyuşuyor aksi gibi sınavda kol ve dikkat çok önemli...Babamdan sonra dr gittim iki yıl önce paxera vermişti ama dideral hiç almadım.

Düzenleyen Aybrsm - 22 Nis 2021 Saat 19:59
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nis 2021 Saat 20:06
Imtahandan 2-3 gun ONCE, aksam 1 tablet Atarax alip, ertesi gun ne etki gosterdigine bir bakin. 
Yukarı Dön
Aybrsm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aybrsm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nis 2021 Saat 20:52
Hocam daha önce atarax almıştım ( oda babam kanser olduğu dönemde) ama bana mısın demedi ama annemi bütün gün uyutmuştu.Babam vefat ettiği gün kırmızı reçeteli iğne yaptılar ( 7 yıl sağlıkta çalıştım ordan biliyorum) onda bile zor sakinleştim ve ayakta cin gibiydim. Siz ne derseniz o.Neden mi?Oğluma sizin yorumlarınızı okuyup kızıl olduğunu söylediğimde asistanlar gülmüştü sonra ücretli baktırıcam deyip Doç.dr gelince ve direkt kızıl deyince  işte o gün anladım önce Allaha sonra size emanetiz🙏

Düzenleyen Aybrsm - 22 Nis 2021 Saat 20:58
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nis 2021 Saat 22:47
Ne ilac deneyecekseniz, 2-3 gun evvelinden deneyin.. Son gune birakmayin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.