|
burun tıkanıklıgı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
aleynaaa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 276 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Eki 2021 Saat 20:16 |
Buruna ASLA basinc uygulamayin. Sadece damlatin. Beyine filan gitmiyor ama, burun boslugundaki mikrop ve pislikleri Sinuslarin icine sokabilirsiniz, iste o zaman esas basiniz belaya girer. hocam burda çekme için olan basınç mı? sırıngayla yolladıgmız basınn mı? 1 aysır yapıorım nerdeyse son haftda iyice artmıştı yogunlık artı die, 8 aylık 5 aylıkende böyşe uzun süreli olmştı, bi zarar vermiimiyimdir bundan sonra tekrar damla gibiden alıp damlatocam sadece ama zarar verdimi ne zararım olmıştur
|
|
![]() |
|
aleynaaa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 276 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
damlalı serum fiz coo pahalı die izonotik sulı alıp sırıngayla yolluyodum
|
|
![]() |
|
Eceyuksel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Eki 2017 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 166 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eceyuksel
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eyvahhhh hocam bende aynı şekilde 6 7 cc her burun deliğinden de basınçlı izotonik yapıyorum hatta çocuk doktoru söylemişti. Yanlış mı yaptım. Ağzı açık uyuyor hep burnu tıkalı diye. İnşallah kötü bişey yapmadık. Üstelik yoğun ve yeşil akıntı.
Düzenleyen Eceyuksel - 08 Eki 2021 Saat 22:01 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hicbir sekil basinc uygulamayin, sadece damlatin. Bir seyleri cekmenize de gerek yok!
Damla "Serum Fiz" yerine, IZOTONIK alip, damlalikli siselere koyarak kullanin.
|
|
![]() |
|
hocam zarar ne olmuştur nasıl anlarız iyleştikten sonra belli olur demişsiniz ne olursa ters durum deriz suan hasta gibi değil zaten tek burnu tıkalı(1 ayı geçti) bu bi terslik belirtisimi?
|
|
![]() |
|
hocam olan olmuş galiba geceden beri çekmiyorum sadece azıcık
![]() hocam bizi neler beklio iyleşsin belli olur dedğiniz şey ne? sinüzit mi daha kötü bişey mi şuan oldu belkide bu yaşadıgı sıkıntı o
Düzenleyen aleynaaa - 09 Eki 2021 Saat 10:15 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
5 gun Iliadin damla kullanin..Gerekirse, 1-2 gun ara verip tekrar kullanin.
|
|
![]() |
|
hocam peki zarar için ne olabilir iyleşince belli olur dediniz ya dün geceden beri onu düşüniyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|