|
Neden olabilir |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
NehirDefne34 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 173 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NehirDefne34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ara 2021 Saat 12:59 |
Kızım 9,5 yaşında bir aydın 3 defa okulda sabah saatlerinde mide bulantısı sıcaklık basması elim boşalıyor anne diyor okuldan alıyorum dinleniyor bişeyi kalmıyor elleride çok soğul oluyor tokluk şekeri 80 yarın kan testi yaptırcam nelere baktırmalıyım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kan testi filan gerekmez. Uzun sureli ac kalmak sebep olur. Dogru duzgun kahvalti yapsin.
Mutlaka sut ve yumurtali kahvalti yapsin.
|
|
![]() |
|
NehirDefne34 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 173 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NehirDefne34
İlk olduğunda aç gitmişti okula bugün bir yumurta ve bi lokma yemişti 4.derse girişinde mide bulantısı sıcaklık basması ve eli ayağı boşalmış çok kafaya taktım hocam ne olur akıl verin
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kan sekeri dusuyor. Sahan yumurtasi(yagli) sekilde verin, adam gibi yesin. Sekerli bir sey vermeyin.
Yanina, kepekli biskuvi verin, oglene dogru 3-5 tane yesin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NehirDefne34
Doktor bey içim rahat etmedi uzun zamandır kan tahlili yaptırmamıştım yorumlarsanız mutlu olurum kızım 9,5 yaşında 1.43 boy 32 kilo Bazı sabahlar mide bulantı sıcak basması elleri soğuyor bayılacak gibi oluyor sağlık ocağı doktoru kanı yüksek dedi bu durum sorun teşkil ederim çok teşekkürler |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hepsi normal. Demir kullanmayin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Ara 2021 Saat 18:16 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NehirDefne34
Kadir bey 9,5 yaşındaki kızım sabah boğazın ağtıyır dedi mide bulantısı vardı okula gitmedi sabah krep yedi bütün gün akşam 5 gibi markete çıktın ve yine mide bulantısı dudakları bembeyaz oldu su verdim kolanya dinlendi kendine geldi eve geldik üşüme tuttu 37 civarı ateş birazda öksürk halsizlik var benim asıl kafama takılan son zamanlarsa bulantı ile birlikten gelen bayılma hissi kan değerline bakıldı sizede yolladım tansiyon olabilir mi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NehirDefne34
Hapşuruk ve öksürük başladı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|