|
Gözde sarı çapak |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Deryad ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eki 2021 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Puanlar: 154 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ara 2021 Saat 05:02 |
Kadir bey, öncelikle Allah sizden razı olsun...Kızım 3.5 yaşında. Bu sabah sağ gözünde sarı yumuşak çapak gördüm. Temizledikçe gözü yine yaptı.
Akşam uykudan kulak ağrısı ile uyandık. İlliadin damla yaptım. Uzun sürdü ağrının geçmesi... Ardından ateşi 38.5lara geldi. Şu anda uyanıp uyanıp gözümde kirpik var anne açamıyorum çıkar diyor; sabahtan itibaren sarı çapak yapan gözü için. Yoğun bir çapaklanma değil, gözyaşı kanalının orada sarı birikinti. Ne yapmalıyım? Kalkınca kirpik var çıkar diyecek ne uygulamalıyım?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118140 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tobrased goz damlasi, 5 gun; gunde:4x1 her iki goze damlatin.
|
|
![]() |
|
Deryad ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eki 2021 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Puanlar: 154 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sabah yoğunlaştı sarı çapaklanma her iki gözdede var. Tobrased aldık kullanmaya başladık. Umarım geçer Kadir Bey. Çok teşekkür ederim...
|
|
![]() |
|
Kadir bey birşey daha soracaktım. Gözünün altında elmacık kemiğinin üstünde pütürlük oluşmuş belirgin birşey değil, dokununca anlaşılıyor soğuktan diye süşündüm fakat çok acıdığını söylüyor. Alnının ortasında da pütürlük var ama orası acımıyormuş. Ne sürmeliyim?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118140 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Resim gonderin.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tobrased'e devam edin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Ara 2021 Saat 20:04 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|