|
3,5 yaş kan sonuçları |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Deryad ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eki 2021 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Puanlar: 154 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Oca 2022 Saat 18:50 |
Merhaba Kadir Bey, 3,5 yaşındaki kızımın kan tahlillerini yaptırmak için doktora gittik. Bu arada aşırı öksürüğü ve ateşinin 5 gündür devam etmesinden dolayı doktoru influenza şüphesi koydu. Bununla birlikte kulakta kızarıklık gördü ve antibiyotik olmadan geçmesi zor dedi. Influenza A ve B negatif çıktı. Covid testide yapıldı henüz sonuçlanmadı. Diğer kan sonuçlarını ekledim. İlaçlarda aşağıdaki gibi. Mümkünse sonuçları değerlendirebilir misiniz? D vitamini de bakılacaktı ama çıkmayan sonuçlar var belki onlardır. Bilhare yükleyeceğim. Şimdiden çok teşekkürler. İlaç olarak Enflavur 12 mg toz süspansiyon 2x1 doz Augmentin 400/70 2x1 doz Ayrıca ateç düşürücü yazdı. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok sahtekar bir doktor.. WBC dusuk oldugu halde, illaki antibiyotik baslayacak ya!!
Hemen "kulakta kizariklik" gorurler! SAKIN bu gibi sarlatanlara inanmayin. Grip geciriyor. Sirf Grip dememek icin boyle soytariliklar yapiyorlar. Hemen antibiyotigi kesin. Sadece Enfluvir kullanin. Sakin ates dusurmeyin. Influenza geciren bir kimsede, Covid OLMAZ!! Bu kadar cahil doktorlara da dunya'da bir tek Turkiye'de ve eski "Demir perde" ulkelerinde rastlarsiniz. Yazarlar kisminda, "Kulak" ile ilgili 2 makalem var, onlari okuyun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Oca 2022 Saat 19:10 |
|
![]() |
|
Deryad ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eki 2021 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Puanlar: 154 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok sağolun Kadir Bey. Diğer kan değerlerinde CRP-Sedimantasyon yüksek neden olur acaba?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
CRP sahtekarligini COK anlattim! Bununla ilgili yazilari okuyun.
Sedim. icin; en az, 8 saat AC kaldiktan sonra kan alinmasi gerekir. Zaten, onemli bir "fark" olsa idi ben yazardim.
|
|
![]() |
|
Teşekkürler Kadir Bey.
Birşey daha sormak istiyorum. Kulak içinde kızarıklık olur mu? Olursa neden olur? Nasıl geçer?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tedavi gerektiren "Kulak zari kizarikligi" oldugunda mutlaka AGRI olur.
Yazarlar kismindaki yeni yazdidim, ilk 2 makaleyi OKUYUN.
|
|
![]() |
|
Kadir bey,
B12 ve D vitamini sonuçlarımızı yükledim. Bir bakıp değerlendirirseniz sevinirim. Saygılar, |
|
![]() |
|
Diğer sonuçlarıda mevcut...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|