|
Andazol sonrası kaşıntı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Ahmetsaid ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmetsaid
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Şub 2022 Saat 20:53 |
Hocam kızım 7 yaşında kakasını yaptıktan sonra makatta kaşıntı oluyor cumartesi günü andazol iki ölçek 20 ml verdim iki gün hiç kasinmadi dün ve bugün yine kaşıntı oldu sabunlu suya oturma banyosu yaptık biraz geçti tuvaletini yapıyor makatta çok kaşıntı oluyor yarım saat içinde geçiyor gün içinde ara ara söylüyor ikinci ölçek 14 gün sonra vereceğim ama bu arada yapmam gereken bir şey var mı hocam ilave doz verebilir miyim ya da krem bir de bu kaşıntının hemoroid ile ilgisi yoktur dimi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120719 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kil kurdunun ozelligi; makattan disari cikar ve makat cevresine yumurtlar ve tekrar iceri girer. Iste bu
giris-cikislarda, kasinti olur, bu sebeple cocuk kasiyinca, bu yumurtalar tirnak iclerine girer ve cocuk ellerini agzina degdirdiginde, tekrar yutulur ve barsaklarda tekrar kurt seklini alir. Kasinti oldugunda, makatini inceleyin, kurt gorurseniz, tekrar ilac verin.
|
|
![]() |
|
Ahmetsaid ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmetsaid
Hocam beş gün önce iki ölçek vermiştim tekrar bugün de iki ölçek vereyim mi yani kurt görürsem görmez isem.nasil bir yol izlemeliyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120719 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gorurseniz, verin. Gormezseniz, sadece makat cevresine Fenistil jel; 2x1 surun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmetsaid
Hocam fenistil sürerken makat girişinde değil ama yakınında sertlik fark ettim elimle bastırdım acıyor dedi kaşıntı devam ediyor bazen zorlanıyorum tuvaletimi yaparken diyor bu fistül ya da hemoroid mıdır
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Muayene etmeden bilemem. Bir Cocuk Cerrahi gorsun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmetsaid
Hiç çocuk cerrahi bulundugumuz yerde maalesef yok çocuk doktoru anlar mı kimseye de güvenemiyorum bugün sıcak suya baticon döküp oturttum agti yok tuvaletini yapıyor normalde popo yanaklarında sivilce çıkardı bu sefer makat ağzının 1 cm falan yanında oturma banyosundan sonra sivilce gibi olan şişlik sanki ucu patladı gibi babası anal fistül ameliyatı oldu 4 aydır seton ile geziyor çok zor zamanlar geçirdik geç kalmaktan korkuyorum antibiyotikli krem kullansam mi yoksa çocuk doktoruna götürsem mi hocam çok zor durumdayım
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Takip edin.. Cocuklardaki makat yapisi, eriskinlerden farklidir. Belki ufak bir sivilce vardi.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|