|
Dudakta Morarma |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
DemetRüzgar ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mar 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DemetRüzgar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mar 2022 Saat 19:10 |
Hocam iyi akşamlar size bir konu da danışmak istiyorum
3 yaşında kreşe giden bir oğlum var . Geçen hafta aşırı halsizlik ishal ve dudakta morarmayla doktora götürdüm. Doktora dudağının morardı söyledim kalpte alakalı olabilir mi diye sordum kalpte el ve ayak tırnakları da morardı dedi . Ama yine şakaya gelmez bir tahlili alalım dedi. Kan tahlili yaptılar ve kan gazı aldılar vucudta karbon düşüklüğü var dediler ve 6 saat ilaç verdiler kanın da da enfeksiyon çıktı serum da taktılar. 3 gun serum tedavisi gördü. 2 ay önce de çok ağır bir covid geçirmişti oğlum. Zaten troidleri az çalışıyor ama şuan normal değerinde. Bu akşam dudaklarına baktım daha çok morarmış sanki hocam ne yapabilirim nasıl bir yol izleyebilirim bilmiyorum. Şuan hali vakti yerinde güzel de oynuyor ama dudak neden mor anlamadim çok korkuyorum |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118404 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Turk doktorlarinin: " kanın da da enfeksiyon çıktı " teshislerine sakin inanmayin.
O doktor bu kadar CAHIL olmasa idi, bir EKG cektirirdi! Takip edin, Morarmalar, devamli olursa onemlidir.
|
|
![]() |
|
DemetRüzgar ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mar 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DemetRüzgar
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DemetRüzgar
Hocam ağız çevresinde 1 haftadır bu şekilde döküntü de oldu ama doktor bir şey söylemedi ve dudak kenarlarında morarma da oldu hocam napicam bilmiyorum hocam morarma dudak kenarlarin
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DemetRüzgar
Hocam bu döküntülerden sonra 1 gün sonra halsizlik oldu ishal kusma oldu vucudta karbon düşüklüğü var dediler tedavi uygulandi biraz geçti döküntü şimdi tekrar başladı şimdi dokusunun bunlarla alakası var mı bilmiyorum ya da alerjik mi bilmiyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118404 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
" vucudta karbon düşüklüğü var dediler "
Bu ne demek??? Acaba; "karbon dioksit" mi? Dusuk olmasi iyi bir sey!! Devamli, agiz cevresini yaliyorsa, o sebep olabilir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DemetRüzgar
Hocam sizi tekrardan rahatsız ediyorum
Bugün oğlumu dudak kenarlarınin morarmasindan doktora götürdüm. Doktor bana laboratuvar kan tahlilllerinin normal olduğunu söyledi Eğer kalple alakalı bir problem olsaydı eğer dedi Parmakların morarma ve üstlerinde de morarma olurdu kararır dedi. Ama içinin rahat etmesini istiyorsan il dışına götür dedi sevk alıp götür dedi. Ezilmeye bağlı da olabilir ama herhangi bir düşmesi felan olmadı Kan gazlarının kalple alakası var mı hocam ? Karbon dioksitsiz düşüklüğü kalp mi alakalı Hocam alt komşumuz kalp rahatsizi ve beni korkuttu kalple alakalı dedi vücud oksijensiz kalıyor morariyor dedi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DemetRüzgar
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|