|
5 haftadır geçmeyen öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
Zeynep33 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mar 2021 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Puanlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Mar 2022 Saat 19:41 |
Merhabalar Kadir bey 5 hafta önce ben covid oldum o sırada 5.5 yaşındaki kızımda da 2 gün hafif ateş ve halsizlik oldu ve ilk günden itibaren kızımda öksürük oldu oksuruk için 10gun sonra çocuk acile gittik ciger filmi çekildi temiz dendi öksürük için augm..tin 400 mg yazıldı ancak ben vermedim.oksuruk hiç geçmedi bu sürede yaklasik 15 gündür öksürük balgamlı şekilde ve yoğun geniz akıntısıylr birlikte seyrediyor suana kadar 4 kez çocuk druna götürdüm 2 kez ciğer filmi çekildi temiz cikdi çoğu Dr enfeksiyon sonrası öksürük sürer dedi ama hiç geçmedi en son dün kızım anne kulağımda sesler yankılanıyor deyince hemen kbbye götürürdum kızımın ses geliyo dediği kulağında sıvı biriktigini ve burnuna bakınca sinüzit olduğunu söyleyip zimax 100 mg iliadin sprey ve levmont tablet yazdı
|
|
![]() |
|
Zeynep33 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mar 2021 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Puanlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dr bey kızım şuana kadar hiç kulağım agriyo demedi ve kulağında sorun olmadı şu zamana kadar.bu kadar uzun süre öksürük de hiç doğduğundan beri olmadı sizce bunun sebebi ne olabilir? Bir de ilaçları vermelimiym kızım sabah da anne hala sesim yankilaniyo hiç geçmiyor diyor balgamlı öksürük hala devam ediyor.sinuzit bu yasda olurmu?çok soru sordum kusura bakmayin
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118727 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hicbir ilac kullanmayin. Kulak agrisi olursa da; sadece Iliadin damla kullanin.
|
|
![]() |
|
Peki Dr bey öksürük bu kadar uzun sürer mi? 6.haftaya gircez gecmiyo ne yapsam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118727 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bazi viruslar uzun surer. Hicbir zararlari yoktur.
|
|
![]() |
|
Merhabalar doktor bey geçen de yazmışdim kızımın öksürüğü hala geçmedi geniz akıntısı var ve öksürük hala gecmedi.bazen gün içinde azaliyo ama birden artiyo arada balgam da kusuyo kendi çocuk drumuz ve KBB Dr sinüzit olduğunu söyledi ama bir türlü gecmiyo öksürük yaklaşık 2 ay olcak ne olur yardim edin
|
|
![]() |
|
Mesela dün gece uyuyodu rahat bir şekilde sabaha doğru burnu tıkandı sonra genzi akdı ve öksürmeye basladi 1 saat öksürdu sabah 6 da sonra uyudu uyanınca yine başladı öksürük akşama kadar aralıklarla devam etti akşam dışarı cikdik ewe gelince geniz akıntısı daha da arttı,artık kafayı yemek üzereyim
Düzenleyen Zeynep33 - 26 Mar 2022 Saat 23:00 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Eski soru-cevaplari okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|