|
Hocam lutfen bakin |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Zehra123 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2021 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mar 2022 Saat 06:43 |
Merhabalar hocam, kizim su an 2 yasinda ve yaklasik 8 aydir gozlerinde dalma var. Ilk baslarda sesime hemen donuyordu ama su an gec donuyor dokununca kendine geliyor ve hicbirsey olmamis gibi gulumsuyor devam ediyor o an bisey sorsam aa kedi mi geldi desem donuyor yada dalmaya devam etmisken evet diyor. Gun icinde defalarca oluyor bu durum. Eylulde cocuk norolojiye goturduk eeg cektiler bisey yok dediler ama simdi hala devam ediyor ve sesime hemen donmeyebiliyor. 10 15 saniye suruyor sebebi ne olabilir sizce. Cok endiseliyim hocam. Ve bu aralar gozlerini cok kirpistiriyor alakasi var mi bilmiyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116968 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Petit Mall. Zararsizdir ve kendiliginden iyilesir. Ilac gerekmez.
Turk doktorlari bu durumu bilmezler.
|
|
![]() |
|
Zehra123 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2021 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bide bazen parmak ucunda yuruyor, etrafinda donuyor yapma deyince duruyor. Birde bu aralar agzi dolu dolu anlamsiz kelime hatta cumleler kuruyor. Birsey anlatir gibi goz temasi kurup soyluyo hocam, Daha once hep anlamli cunle kurardi ama simdi hem anlamli hem anlamsiz kuruyor. Anlamiyorum seni deyince de bazen duzeltiyo bazen kiziyo.Internette otizm olabilir yaziyor her yerde cok korkuyorum hocam sizce olabilir mi. Goz temasi kurar, adina cok oyuna dalmadiysa bakar oyuna dalinca da zehraa bana bak deyince bakiyor. Oyuncak bebeklerinin tum organlarini gosteriyor. Legolardan kule yapiyor, 2 bazen 3 kelimeli cumle kuruyor. Yemegini kendisi yiyor. Yelegini cikariyo, sapkasini takiyo, baskalariyla da goz temasi kurar hatta birileri kizinca yada sevince utanir kucagima gelir hocam. Sizce ptizm olabilir mihocam hocam.
Düzenleyen Zehra123 - 26 Mar 2022 Saat 18:28 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116968 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kesinlikle Otizm ile alakasi yok!
Turk doktorlarinin bunun gibi kaliplasmis teshisleri vardir. Her oksuruge: Astim,Bronsit, Bronsiolit, Zaturre baslangici gibi sacma sapan teshisler koyarlar. Her kusana: Reflu derler. Her ishal olanlar: Amipli ishaldir! Her aykiri davranis: Otizm'dir. Her dokuntu:Allerji'dir. (mutlaka "coklu" gida allerjisidir!!) Kisin, 4-6 yas cocuklari sik hastalandiginda: Bagisikliklari zayifdir!! Her viral hastalikta, Lokosit degeri dusuk olunca; Losemi'dir!!! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 26 Mar 2022 Saat 18:51 |
|
![]() |
|
Dilyafruz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 292 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dilyafruz
Hocam geri yazdıklarınızı okuyorum ve çok şeyleri ögrendim ( kitabınızda dahıl )
Benim oglum 4,5 yaşında bir gün sabah 39-40 ateşi çıktı ama karın ağrısı vs yoktu, ögleden sonra 4_5 kez kakasını yaptı (sıvı ) .. korktum ( o zaman sizi tanımıyorduk) ve cocuk doktoruna götürdük. Hemen kan tahlilleri istedi ve sonucları beklemeden serum taktırdı antibiyotik yaptılar Eve dönünce kakasında biraz kan çıktı onu da doktor çıkabilir diye söylemişti korkmayın .Kakasının tahlili ertesi günü çıktı, " Aa bunda da amip dedi !! 3 gun serum takacagız yoksa uzun sürer dedi..3 gün taktılar, sonra 7 gun flagyl şurup içsin dedi+ probiyotik ilaçi yazdı. Sizde amip böyle tevadi olur mu ? Amip ise hangi ( İsim?) Değerlerinde rakam çıkmalıydı Aynı doktor öksürük ( ateşssiz )olduğunda ventoline astım var diye ilaçları yazdı acilde oksijen verdirtti .+antibiyotik ( çünkü sonra röntgen çektirip bronşit var dedi )+ zirtek çünkü alerjisinden dolayı burun tıkanıklığı var. Yani anladığınız gibi Hem astım ilaçları + hem bronşit diye antibiyotik +alerji var diye zirtek. Ben antibiyotik vermedim süphelendim ,sonra bir tanıdığıma tesadüfen anlatınca sizden anlattı sakın devam ettme ventoline vs..Kadir beyi oku dedi,ben 4 sene cocukları doktora götürmüyorum bizim hayatımızı kurtardı dedi Hem ventoline,
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Goruyorsunuz Turkiye'deki doktorlarin ne mal olduklarini.
Sakin hicbir teshislerine inanmayin, mecbur kalmadikca da asla gitmeyin. Her sene doktor kalitesi daha beter hale geliyor. Agizdan su icebilen, kusmayan bir hastanin ASLA Seruma ihtiyaci yoktur! Yapilanlar dolandiriciliktir.
|
|
![]() |
|
Dilyafruz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 292 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dilyafruz
Aynen öyle, kusma yoktu , sadece sık sık kakasını yaptı ve ateşi vardı .
Su içebiliyordu halsiz değildi. Amip olduğunu hangi değerlerinde çıkmalı yazabilir misiniz ,
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Amip oldugu; mikroskop tetkikinde, Amip veya Trofozoidlerin gorulmesi ile anlasilir.
Bunlari taniyabilen Laboratuar calisanini da bulabilmek sans isidir.
Sadece: "Dizanteri" denildiginde: Amipli veya Basilli olup olmadigi farki da yapilmalidir. Her turlu dizanteri; "Kalin barsak" ishali oldugu icin, kaka hacmi DAIMA azdir. ASLA bol kaka yoktur. LUTFEN!! Yazilarimi okuyun... Yoksa sorularinizin sonu gelmeyecek!!1 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|