Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kıl kurdu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kıl kurdu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Aslı Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
İpek böcüğünün güzel annesi

Durum: Aktif
Puanlar: 3509
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kıl kurdu
    Gönderim Zamanı: 13 Nis 2022 Saat 11:55
Kadir bey merhaba,37 yaşında iki çocuk annesiyim.ozellikle geceleri makatta kaşıntiyla uyanıyorum.. daha öncede olmustu.hatta 15 16 yaşlarımda tenya da görülmüştü. Bu kurtlar needen tekrarlar.andazol u 3 ölçek içip bi hafta sonra tekrar 3 ölçek mi icicem.doktora gitmeme gerek yok degilmi.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117146
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Nis 2022 Saat 18:20
Andazol, her turlu "yuvarlak solucana etki eder. Bu solucanlar, genellikle HER turlu kirlenmis gidadan bulasirlar.
Burada gidalarin kendisi "kurt" yapmaz. 
Tenya: Yassi solucan tipidir, SADECE, cig dana eti yenmesi ile bulasir. Disardan kirlenme yoktur. Etin icinde
 parazitin kendisi vardir. Yomesan veya benzeri ilaclar etki ederler. 
Doz icin ilacin icini OKUYUN. Ailecek kullanin.

Yukarı Dön
Aslı Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Nis 2022 Saat 00:00
Kadir bey ilacın içinde çok farklı yazıyor. Sizin eski yazılarınızıda okudum iyice kafam karıştı .eczacı arkadaş sabah aç karnına iki olccek yani 20 ml iç 3 gün boyunca dedi .sonra 1 hafta ara ver tekrar 3 gün iç dedi.bu doğrumu acaba size danışmak istedim
Yukarı Dön
Aslı Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Nis 2022 Saat 00:13
Hap olarakta var bende.2 adet  alıp 2 hafta sonra 2 tane daha mı içeyim. Aç tok farkedermi
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Nis 2022 Saat 04:31
Eriskinler HAP olarak kullanabilirler.
Hangi solucan icin veriliyorsa, doz ona gore degisir.
Kil kurdu icin, bir defa vermeniz yeterlidir. Ac karnina alirsaniz, bazi kimselerde olabilen bulanti olmaz. 
Yukarı Dön
Aslı Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Nis 2022 Saat 09:14
Tamam ben 2 tane hap içiyorum sadece.cocuklara bi ölçek surupmu vereyim sadece.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Nis 2022 Saat 18:19
2 yas ustu, 2 olcek, 2 yas alti; 1 olcek. 
Yukarı Dön
Aslı Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Nis 2022 Saat 01:09
Kadir bey merhaba,ben hap formunu ictim ama kasintim tam gaz devam ediyor.ozellikle geceleri ve tuvalette  temizliğimii yaparken yani ıslandiginda. Öyle ki kaşımaya başladığımda  hiç duramıyorum kanatana kadar kasıyorum.2 hafta doluyor bi daha icicem 2 hap daha .acaba mantar falanmı ya da ne yapmam gerekir varmi oneriniz
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.