|
Kıl kurdu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Puanlar: 3509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Nis 2022 Saat 11:55 |
Kadir bey merhaba,37 yaşında iki çocuk annesiyim.ozellikle geceleri makatta kaşıntiyla uyanıyorum.. daha öncede olmustu.hatta 15 16 yaşlarımda tenya da görülmüştü. Bu kurtlar needen tekrarlar.andazol u 3 ölçek içip bi hafta sonra tekrar 3 ölçek mi icicem.doktora gitmeme gerek yok degilmi.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117146 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Andazol, her turlu "yuvarlak solucana etki eder. Bu solucanlar, genellikle HER turlu kirlenmis gidadan bulasirlar.
Burada gidalarin kendisi "kurt" yapmaz. Tenya: Yassi solucan tipidir, SADECE, cig dana eti yenmesi ile bulasir. Disardan kirlenme yoktur. Etin icinde parazitin kendisi vardir. Yomesan veya benzeri ilaclar etki ederler. Doz icin ilacin icini OKUYUN. Ailecek kullanin. |
|
![]() |
|
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Puanlar: 3509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey ilacın içinde çok farklı yazıyor. Sizin eski yazılarınızıda okudum iyice kafam karıştı .eczacı arkadaş sabah aç karnına iki olccek yani 20 ml iç 3 gün boyunca dedi .sonra 1 hafta ara ver tekrar 3 gün iç dedi.bu doğrumu acaba size danışmak istedim
|
|
![]() |
|
Hap olarakta var bende.2 adet alıp 2 hafta sonra 2 tane daha mı içeyim. Aç tok farkedermi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117146 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Eriskinler HAP olarak kullanabilirler.
Hangi solucan icin veriliyorsa, doz ona gore degisir. Kil kurdu icin, bir defa vermeniz yeterlidir. Ac karnina alirsaniz, bazi kimselerde olabilen bulanti olmaz.
|
|
![]() |
|
Tamam ben 2 tane hap içiyorum sadece.cocuklara bi ölçek surupmu vereyim sadece.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
2 yas ustu, 2 olcek, 2 yas alti; 1 olcek.
|
|
![]() |
|
Kadir bey merhaba,ben hap formunu ictim ama kasintim tam gaz devam ediyor.ozellikle geceleri ve tuvalette temizliğimii yaparken yani ıslandiginda. Öyle ki kaşımaya başladığımda hiç duramıyorum kanatana kadar kasıyorum.2 hafta doluyor bi daha icicem 2 hap daha .acaba mantar falanmı ya da ne yapmam gerekir varmi oneriniz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|