|
Diş eti,aft |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Melekaksuu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 May 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Melekaksuu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Tem 2022 Saat 10:46 |
Hocam iyi günler.kızım 2 buçuk yaşında.
Başlarda 3-4 gün ateşi oldu sonrasında ağzında ufaktan başlayip büyüyen aft,yara oluşmaya başladı.şuan diş eti de şiş ve kırmızı.dudaginda kocaman olan arftar var yan taraflarında,dil ucunda üst dudakta...bunlar bizim gorebikdikklerimiz ağzını actiramiyoruz. Sadece süt içiyordu onu da reddediyor şuan,keyfi yok pek.okadar canım sıkılıyor ki anlatamam.dediginiz dentinox jel ve Piraldyne solüsyonu aldım ama nasıl sürdüğümüzu bir de bize sorun.jeli sürerken parmağına kan da bulaşıyor.neyin nesidir hocam bu Şimdiden teşekkür ederim.. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118148 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu;"Aft" değil!
Uçuk ilk defa bulaştığında bu şekilde yaygın yaralar yapar. Zovirax(veya Asiviral) Uçuk Kremi alın. Uyku haricinde; 4 saatte bir sürün.
|
|
![]() |
|
Melekaksuu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 May 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Melekaksuu
Bir de hocam çocuğun keyfi olmayıp hiç bişey yiyip içmeyince dün çocuk acile götürdük.doktor perimex plus spreyle
Antepsin diye bı şurup verdi.şurubu icirmeyeceksiniz, yara ve aft olan yerlere sureceksiniz dedi koruma görevi yapar o dedi. İkisini de kullanmadım, size sormadan da bişey yapmak gelmiyor içimden açıkçası.zaten çocuğun canı inanılmaz acıyor bir de gereksiz bı iş yapmak istemiyorum.sebebi ne olabilir bunun çok merak ediyorum |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Melekaksuu
Tamam hocam çok teşekkür ederim🙏💐💐💐💐
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Melekaksuu
Hocam bişey daha soracaktım,bu yaraların koku yapması normal mi,çocuğa fazla yaklaşmadan bile farkediliyor
çok fazla koku var ağzında.
Bir de bu uçuk kremi dişetlerine sürülmez dimi.sadece dudak kısmına galiba? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118148 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Algıladığınız koku, ölü dokuların kokusu. Yapabilirseniz, "Karbonatlı su" ile temizlik yapın.
Uçuk kremi, lezyon olan her yere sürülebilir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Melekaksuu
Hocam iyi akşamlar.diş köklerinde oyuk ve beyazlıklar var,ve ara ara kanıyor.gün gün
geçer diye umut ediyorum ama bı türlü düzelmedi.dudagına uçuk kremi,dişetlerine pireldyne sürüyorum Farklı bı problem var mı düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
İsterseniz, İnternetten; Herpangina diye bakın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|