|
Idrar yanmasi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
DemetRüzgar ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mar 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DemetRüzgar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Tem 2022 Saat 15:27 |
Hocam 31 temmuz 2018 doğum oğlum var
Bugün büyük tuvaleti yaptıktan sonra k açığını ağrıdığını söyledi biraz ağladı Açıkçası biraz korktum hemen baktım eliyle karsigini gösterdi 10 dakika sonra geçti dedi şimdi acıyor diyor büyük tuvaletimi yaparken oldu diyor Hocam idrar yanması olmuş olabilir mi Ne yapmam gerekli Idrari normal kokulu değil köyü renkte değil Köye gitmiştik orda usutmus olabilir mi diye düşünüyorum ama Götürsem acile kan idrar almadan direk antiboyik veriyorlar Normal cocuk doktorları da izin de Sizin değerli fikirlerinizi almak istiyorum Poposunu siliyorum birden kalkinca kramp girmiş olabilir mi biraz panik yaptım Hocam:(
|
|
![]() |
|
DemetRüzgar ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mar 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DemetRüzgar
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam oğlumun bir de boğazinin altında sağ tarafta ele gelen herhangi beze felan yok ama sol tarafına göre biraz şiş diğer tarafı şiş değil ne yapmam gerekli yani normal de beze için ultrason felan çektirmesin ama bir kaç gundur böle diğer tarafa göre bayağı şiş belli oluyor :(
Düzenleyen DemetRüzgar - 14 Tem 2022 Saat 17:06 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117306 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu yaşlarda, bilhassa stresli çocuklarda, makatta bu şekilde ağrı olur.
"Proctalgia Fugax" denilen bu ağrılı durum zamanla kaybolur. Bir daha olduğunda bir ufak havluyu ütü ile ısıtıp, rulo yapın ve üstüne oturtun, anında geçer.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DemetRüzgar
Hocam oğlumun bir de boğazinin altında sağ tarafta ele gelen herhangi beze felan yok ama sol tarafına göre biraz şiş diğer tarafı şiş değil ne yapmam gerekli yani normal de beze için ultrason felan çektirmesin ama bir kaç gundur böle diğer tarafa göre bayağı şiş belli oluyor :(
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117306 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yutkunduğunda ağrı olmuyorsa.
Ellediğinizde üzeri sıcak değilse. Bir şey yapmayın.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DemetRüzgar
Hocam iyi akşamlar kusura bakmayın lütfen tekrardan rahatsız ediyorum bugün size yazmıştım tuvaletini yaptıktan sonra acıdı ağladı diye ama ben kakasinda herhangi bir kan felan görmedim az önce duş aldırmak için üzerine çıkarırken iç çamaşırın da 2 tarafında kan gördüm yoğundu az değildi fazlaydı oldukça endişelendim kabız olmuş zaten zorla yaptı hocam
31 temmuz 2018 doğumlu acaba 1.hemoroid olmuş olabilir mi 2. Bagirsaklarindan gelmis olabilir mi 3.tekrar kaka yaptığında kan gelirse ne yapmam gerekli popo çok kızarık ama keyfi yerinde çok şükür Hocam cevaplarınız benim için çok kıymetli şimdiden teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Takibi gerekir, Kabukları ile beraber Ayçiçeği veya Kabak çekirdeği, veya bunlar gibi sert bir gıda yedi ise, o
yapabilir. Devam ederse, (kakasını yaptıktan sonra) göstermeniz gerekir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DemetRüzgar
Hocam iyi günler
31 temmuz 2018 doğumlu oğlum var Sert kaka yapıyor 2 önce kaka yaparken birden ağlamaya başladı kaşığı çok acıyor diye ağladı iç camasirinda kan görmüştüm poposunu silerken fark etmedim ama iç camasirinda daha sonradan gördüm Bugün yine götürdüm ama kakasını yapamadı yine ağladı kaşığını gösterdi ağrısını acıdığını söyledi Kan gelir mi diye sürekli takip ediyorum şuana kadar bir şey yok ama kaka yaparsa gelirse kan bu bir çatlak olabilir mi hocam İlk kez böle bir durumla karşılaşıyorum Bir de çok sık idrara çıkıyor idrari çok şükür su gibi tertemiz Hocam benim sorularım şu 1. İç camasirim da gördüğüm kan bağırsaklardan gelmiş olabilir mi 2. Kasiginda ikinirken o acı ağrı kaşık fıtığı olabilir mi 3. 2 3 gündür altına damla şeklinde çişini kaçırıyor İdrar yolları iltihaplı usutmus olabilir mi nasıl bir çözüm üretebilir 4. Hocam kakasindan dolayı mi bilmiyorum ama kıvranıyor biraz napicagimi bilemiyorum şaşırdım kaldım asla kakasını yapmıyor ağrı acı var diyor :( 6. Ağzında ki aft hala geçmesi hocam onun için de yapacak bir şey bulamadım Tekrardan kan gelir korkusuyla napicagimi bilemiyorum Ayağını çorapsız bırakmıyorum neden oluyor bilmiyorum o kadar çaresizim ki hocam sizin değerli bilgilerinize çok ihtiyacım var |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|