|
Mide bulantısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
DemetRüzgar ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mar 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DemetRüzgar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Tem 2022 Saat 21:30 |
Hocam iyi akşamlar sizleri rahatsız ediyorum
Oğlum 31 temmuz 2018 doğumlu Bu akşam keyfi yerinde çok güzel oynuyordu Birden midem bulanıyor dedi biraz ağladı midesi tuttu kivrandi az önce çok kotu şekilde kustu noldugunu anlamadık normal de kusan bir çocuk değil Şuan köydeyim Hocam doktora goturmelimiyim? Bir de bugün bogazinin acıdığını söyledi daha sonra sorduğumda yok dedi Dün kalabalık bir ortama gitmiştik kadın oğlunda mide bulantısı olduğunu salgın olduğunu söyledi mümkün olduğunca uzak tutmaya çalıştım ama oyuncak felan oynuyorlar aynı ortam da birden bulaşır mı Hocam Enfeksiyon kapmış olabilir mi Hocam bir telefonun ışığıyla boğazına baktım bademciklerim arkadasinda yukarı kısım da böle et gibi iltihap bir şey var anlam veremedim napicam bilemiyorum hocam Bir de aşırı derece de kokulu gaz çıkarıyor Ateşi de cikicak gibi ne yapmam gerekli Hocam ne onerirsiniz
Düzenleyen DemetRüzgar - 18 Tem 2022 Saat 21:37 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118065 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Köylük yerlerde, bilhassa sular çevre kanalizasyon veya Septik çukurlardan bulaşma olur.
Kusmanın arkasından ishal gelecek. Hiçbir ilaç/Antibiyotik kullanmayın.
|
|
![]() |
|
DemetRüzgar ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mar 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DemetRüzgar
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DemetRüzgar
Hocam kusura bakmayın tekrardan rahatsız ediyorum
Aşırı kusma olunca acile getirdik serum taktılar kan ve idrar tahlili aldılar İdrar temiz dedi Lökosit değeri çok yükselmiş dedi Neu değeri çok yüksekmis bu kotu bir şey mi Hocam:( Hocam bir de 0,30 normal mi referans aralığında başka yazıyor da düşük normal mi anlamadım Ama kusmaya bağlı dedi Bu doğru mu hocam ne yapmam gerekli Sizden başkasına güvenemiyorum Hocam lökosit değeri kendi kendine düşer mi İlaç olarak minoset ve reflor yazmış Minoseti kullanmadım kullanmak istemiyorum Refloru kullanayım mi Sizin değerli bilgileriniz benim için çok kıymetli şimdiden çok teşekkür ederim hocam
Düzenleyen DemetRüzgar - 19 Tem 2022 Saat 01:56 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118065 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Erkeklerde İYE olmaz!! Ne bekliyorlardı???
2- Evet, ishallerde kan koyulaştığı için bütün kan hücrelerinde artma olur. 3- Minoset ile Calpol aynı ilaç. Ateş düşürmeyin. Reflor SAKIN vermeyin, çocuğu sıkıntıya sokarsınız. Reflor bir tek; Antibiyotik sonrası olan ishallerde kullanılır. Diğer ishallerde kullanılmaz.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DemetRüzgar
Hocam biz de sadece mide bulantısı ve kusma var hafif ateş
Eğer çok ateşi çıkarsa minoset mi kullanmalıyım dolven mi ? Hocam kan değerleri kustugu için mi yüksek çıktı korkulacak bir şey var mı Hocam
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
2- Evet, ishallerde kan koyulaştığı için bütün kan hücrelerinde artma olur.
Ateş düşürmeyin!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DemetRüzgar
Hocam oğlumun bademcikleri çok fazla büyük doktor bademcikleri kabarmış dedi
Sürekli gezinden konuşuyor Gece uyurken de çok fazla horluyor ve terleme var baş boyun kısmında Burnu tikali bir ara gitti tekrar yine başladı Doktor geniz eti bademcik ameliyat olması şart dedi Ama ben yaptırmak istemiyorum ama bademciklerin bu şekilde büyük olması beni çok korkutuyor şuan zaten kusuyor napmam lazım hocam beni yonlendirirseni çok sevinirim Şimdi resim aticam hocam bakarsanız sevinirim Kusma var ama ishal daha olmadı hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|