Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bronşit mi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Bronşit mi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kzykzy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 533
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kzykzy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bronşit mi
    Gönderim Zamanı: 09 Ara 2022 Saat 08:50
Hocam merhaba 46aylik oglum 12.3 kg. (Doğum kilo 1.2kg) bir ay içinde ikinci kez hasta oldu bu sefer de ateş var özellikle geceleri daha da yükseliyor balgamli öksürük burun akıntısı var. Bugun nefes verirken hirilti eklendi. Doktora goturmuyorum sizin anlattiklariniz ile hastalıkların üstesinden geliyoruz ama bu hirilti balgamli öksürük korkutuyor beni. Illiadine başladım bu sabah gözlerde capaklaninca dun kulağımda demeye başlayınca hocam. Limonlu bala devam. Serum fizyolojik buhar veriyorum aksam sabah başka yapabileceğim bir şey var mı hirilti için ne yapmalıyım ateşli tabloda bugun 3.gun 
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118694
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2022 Saat 18:38
Hic korkmayin. Turk doktorlara gorunmediginiz surece, korkulacak bir sey basiniza gelmez. 
Aynen devam edin ve okumayi birakmayin. 
Turk doktorlarinin dolandiriciklari ve kepazelikleri her gecen gun daha da artiyor. 
Yukarı Dön
kzykzy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kzykzy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ara 2022 Saat 20:19
Merhaba hocam dediğiniz gibi devam ediyoruz. Gece ateslenme devam ediyor  muhtemelen sürecek bir haftayı bulacak gibi geliyor. Hocam benim çocuğum farkkettiginiz üzere prematüre ve kilo eksiği cok. 1.2 kg doğdu suan 46 aylık ve 12.5 kilo hasta oldu eminim biraz daha düşer. Ama hocam yemeyen bir çocuk değil az ya da çok yiyor et tüketiyor. Sut tükenmiyor. Tarif ettiğiniz her yolu denedim alistiramadum.cok hareketli bir çocuk ayrıca. Bu durumda kaygı etmelimiyim iştahsız değil diye sipraktin vermeyi düşünmedim ama başka ne yapabilirim. Gelişim geriliği olabilir mi hocam. Görüntüsü cok üzüyor beni o kadar cılız ki insanlar niye büyümüyor bu diyorlar canim sıkılıyor 
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ara 2022 Saat 20:41
Yayla corbasi, sut ile hazirlanmis Tarhana corbalarini deneyin.
Dondurma da denenebilir. 
Sutlu tatlilar da denenebilir. 
Yukarı Dön
kzykzy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kzykzy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ara 2022 Saat 14:21
Yayla çorbası içiyor hocam dondurma yemiyor yani maras usulü olanları yemiyor şu neydübelirsiz kimyasallar ile yapılanları seviyor onuda ben vermiyorum ama çikolatasını yiyor sütlü kısmını değil.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ara 2022 Saat 18:43
Sutu soguk verin. 
Yukarı Dön
kzykzy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kzykzy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ara 2022 Saat 22:49
Hocam merhaba oğlumun bu gece yine atesi çıktı dun çıkmayınca bitecek artık sandim(7gunu buldu atesli gun sayisi). Hocam bu ne tam olarak gündüz ateş yok ama hastalık hali hissediliyor yatma zamanı gelince ateş yükseliyor ve tablo ağırlaşıyor.  Strep a dedikleri ne tam olarak. Bakteri diye okudum antibiyotik diyor. Oğlumun atesi devam ederse baktrim vereyim mi hocam ya. Çocuk çok zayıf zaten bir şeyler yapsam bağışıklığıni artırsam.  Balık yağı vereyim mi hocam sizi biliyorum sevmiyorsunuz boyle şeyleri ama cok çaresiz hissediyorum 

Düzenleyen kzykzy - 13 Ara 2022 Saat 22:51
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ara 2022 Saat 00:26
Dikkat edeceginiz TEK sey:
Ates + Agizda pis koku +Dili kaplayan tabakasi var mi? Yok mu? 
Varsa, Antibiyotik gerekir. Yoksa, Gripal demektir, bir sey yapamazsiniz. Kendiliginden iyilesirler. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.