Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Tahlil
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Tahlil

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Seraa Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 44
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Seraa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Tahlil
    Gönderim Zamanı: 23 Ara 2022 Saat 00:33
https://www.hizliresim.com/7t1pxag hocam doğru mu ekledim bilmiyorum ama bu tahlillerde sıkıntı var mı? Wbc yüksekliği lösemi olabilir diye bir şey duydum bu doğru mu?
Yukarı Dön
Seraa Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Seraa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ara 2022 Saat 00:51
https://www.hizliresim.com/fla09z7

Düzenleyen Seraa - 23 Ara 2022 Saat 00:54
Yukarı Dön
Seraa Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Seraa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ara 2022 Saat 00:59
https://www.hizliresim.com/51541u3

Düzenleyen Seraa - 23 Ara 2022 Saat 01:04
Yukarı Dön
Seraa Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Seraa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ara 2022 Saat 01:01
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118465
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ara 2022 Saat 04:23
Losemi ile EN ufak bir ilgisi bile YOK! Sakin boyle uydurmaci Turk doktorlarinin teshislerine kanmayin, sizi
 resmen dolandirirlar.
Eger, WBC degerinde kalem oynatmadilar ise, antibiyotik gerekir.
EGER WBC degeri dogru ise, beraberinde: 
Yuksek ates.
Agizda pis koku.
Dili kaplayan kalin pas tabakasi
Genel durumunun kotu olmasi gerekir. 
Bunlar yoksa, baska bir OZEL (hastane disi) laboratuvarda tekrar kan sayimi yaptirin. 

Yukarı Dön
Seraa Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Seraa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ara 2022 Saat 18:36
Hocam iki farklı yerde yaptırmıştık wbc yüksek çıkmıştı yine o değerler elimde değil ama yazmıştım size. Ateşi yok. Ağızda beyazlık var fakat pas dediğiniz yok. Ben başka yerde wbc yüksek ise lösemi tarzında okuduğum için endişelendim birde doktorumuz çok ama çok yüksek bir ay sonra tekrar tahlil isteyeceğim dediği için endişelendim.
Yukarı Dön
Seraa Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Seraa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ara 2022 Saat 18:39
https://www.hizliresim.com/1oe2kga hocam bunlarda idrar tahlili ve kültürü elimize suprax adında bir antibiyotik verdiler fakat kullanmadım sizce hata mı ettim kullanmam gerekiyor muydu?
Yukarı Dön
Seraa Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Seraa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ara 2022 Saat 18:41
Sağ olun hocam

Düzenleyen Seraa - 25 Ara 2022 Saat 00:37
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.