|
Kusma, ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Asudesima ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haz 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 377 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Asudesima
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Oca 2023 Saat 19:22 |
Hocam mart 2014 doğumlu kızım dün gece 4 kere kustu bir kere cıvık kaka yaptı. Bu sabah sadece bir kere kustu, mide bulantısı hafif devam ediyor. Ateşi 38-39.5larda hiç düşürmedim. Herhalde yediği birşeyden mikrop kaptı diye düşünüyorum fakat aşırı halsiz sabahtan beri yatıyor, uyuyor uyanıyor. Ateşten diye düşünüyorum hocam. Bol sıvı vermeye çalışıyorum. Bu halsizlik sürekli uyku hali beni tedirgin etti. Boğaz ağrısı vs yok. Teşekkürler hocam.
Düzenleyen Asudesima - 16 Oca 2023 Saat 19:24 |
|
Asudesima
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ishalden sonra, kusma olmasi; viral ishal oldugunu gosterir. 1 hafta surecek. Ilac kullanmayin, ates dusurmeyin.
8 yasinda, su kaybi olmasi cok zor!
|
|
![]() |
|
Asudesima ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haz 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 377 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Asudesima
Hocam ilk kusmaya başladı sonra sadece 1 kere cıvık kaka yaptı. Dediğiniz gibi ilaç vermiyorum. Teşekkür ederim hocam.
|
|
Asudesima
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Asudesima
Hocam. Size yazdıktan sonra kızımın şikayetleri geçmişti, geçtiğimiz cuma 2 kere kustu ve düne kadar midem bulanıyor diyordu. Başka bir şikayeti yoktu. Dün gece ateşi çıktı sonra 2 kere kustu. Kusması bitti mide bulantısı devam ediyor ishal başladı. Gece sabaha kadar ateş 39.5-40tı. Hiç müdahale etmedim. Asıl korktuğum sabah uyandı ve anlamsızca yüzüme bakıp bir ağlayıp bir gülüyordu, uyudu uyandı yine aynı oldu. Şimdi ateş düştü, ishal devam ediyor. Sabahki tuhaf hareketleri sorduğumda sanki dilin ve kolun uzuyordu, uzaylı gibiydin diyor. Hocam aklıma alice sendromu geldi fakat 1 hafta süren ateş yok, boğazıda temiz. Çok tedirgin oldum. Bir de elim uyuşuyor diyor hareketsiz yatmaktan olabilir mi?
|
|
Asudesima
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu sendromu nadiren de olsa, bazi Coxsackie viruslari da yapabiliyor.
Muhim olan, bunun zararsiz ve kendiliginden iyilesek bir durum oldugunu sizlerin bilmesi. Anadolu halkinin yaptigi gibi, "Cin carpti" diye haci-hocalara gidip, okutmayin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 09 Şub 2023 Saat 23:08 |
|
![]() |
|
haleoguz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şub 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
.
Düzenleyen haleoguz - 16 Mar 2023 Saat 11:11 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Asudesima
Anlamadım kime?
|
|
Asudesima
|
|
![]() |
|
haleoguz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şub 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
.
Düzenleyen haleoguz - 16 Mar 2023 Saat 11:11 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|