|
Dilde siyah katman |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Meriko ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Tem 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 73 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Şub 2023 Saat 11:38 |
Hocam merhaba bebeğim 1,5 yaşında bugün farkettim dilinin uzerinde siyah geniş bir katman var sebebi ne olabilir ? Demir ilacı da kullanmıyoruz şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bazi dillerde, 'tad papillalari' bu sekilde olabiliyorlar. Hicbir onemi yoktur.
|
|
![]() |
|
Meriko ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Tem 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 73 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeni oluşmuş daha önce böyle değildi hocam yeni oluşunca çok korktum o zaman geçmezse de doktora götürmeyeyim değil mi hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Goturun.
|
|
![]() |
|
Peki hocam geçmezse götüreceğim teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Hocam merhaba tekrardan,kızımın dilinin üzerindeki lacivert siyah katman hala geçmedi geniş bir alan o şekilde ,dün doktora götürdüm dilde kanama olabilirmiş kan tahlilleri yapıldı hocam sonuçları size yaziyorum
hemoglobin 12,02 Kreatinin 0,32 Glomurer filtrasyon hızı 146 Serb.demir bagl.kap. 331 Total demir bağlama kap ,376 T .saturasyonu 12 Transferrrin 3,58 Mchc 31,93 Lökosit 14.33 Notrofil 41,55 Eozinofil 5,83 Notrofil# 5,952 Eozinofil# 0,835 Ferritin 9,78 Hocam bunlar Aralık'ta degiller yani düşük ya da yüksek normal aralikta olmayanlar |
|
![]() |
|
Hocam daha doktor görmedi sonuclari ama dilde kanama olabilir ya da başka bi hastalık olabilir dedi çok endiselendik
|
|
![]() |
|
Bu arada hocam bademcikleri doğru ve damakta da var bu köyü renk
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|