Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Grip mi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Grip mi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Lamia Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 257
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Lamia Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Grip mi
    Gönderim Zamanı: 08 May 2023 Saat 01:47
3 yaş kızım dün burun tıkanıklığı ve ateşlendi ara ara öksürük bu gün sesi değişti öksürüğü derinden burnu tıkalı ara ara ateşi devam ediyor sesi kısık  ne yapmam gerekir hocam 
Yukarı Dön
Lamia Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Lamia Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 May 2023 Saat 02:17
Gündüz iyi gibi oluyor uykuda artıyor sıkıntılar,hırıltılı nefes dk da 25 , burun tıkalı, ses değişik ,öksürük zonk zonk , burnu akıyor gündüzleri 
Yukarı Dön
Lamia Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Lamia Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 May 2023 Saat 02:44
Uykuda kıvranıyor  ateş 38 ağızdan nefes aliyor
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118994
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 May 2023 Saat 15:07
Grip başlıyor. Grip için anlattıklarımı uygulayın. 
Yukarı Dön
Lamia Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Lamia Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 May 2023 Saat 15:30
Hocam merhaba
Gece hastaneye gittik ilçede
Doktor boğazı kızarmış sis dedi antibiyotik yazdı birde ovitre sprey
İlladin istedim yazmadı aynıymış
Antibiyotik kullanmazsan artar dedi
Eşim sabah bir ölçek verdi kızıyor bana vermeyince
Ağızda pas yok ,koku gece azıcık var olağan bir şey
Napiyim hocam eşime veriyorum deyip keseyimmi antibiyotigi 

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118994
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 May 2023 Saat 16:08
Antibiyotik gerekmiyor. 
Zaten bu gittiğiniz doktorlar, 3 seneden beri  HİÇ Grip teşhis ettiler mi? Hiç ederler mi?? Yoksa sizleri nasıl
 dolandırabilecekler?
Evet, Otrivine ve İliadin aynıdır ama bildiğim kadarı ile Otrivin'in damla şekli yok, onu başka bir damlalıklı 
şişeye boşaltıp, İliadin damla gibi kullanın. SAKIN başka bir ilaç kullanmayın. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 May 2023 Saat 16:09
Yukarı Dön
Lamia Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Lamia Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 May 2023 Saat 00:31
Hocam merhaba 
Bu gece gribimizin beşinci günü kızım gündüz gayet iyi gece hala atesleniyor 
Ateş 38 civarında oluyor arada terliyor düşüyor , gündüz ateşi yok , burun akıntısı baliy kıvamında oldu koyu ve azaldı tıkanıklık yaşıyor ve asla otvirini kullandirmiyor aglamaktan kusuyor , ateşi çıkınca eşimin ısrarıyla dolven bir ölçek veriyorum günde bir sadece gece, yine eşime laf anlatamadım antibiyotik üç gün verdi , dünden bu yana vermiyorum , sorum ise ateş ilk defa beş gündür devam ediyor tahlile gerek varmı , 
Birde bu öksürük tıkanıklık ses değişmesi kısılması vs ilk defa böyle grip oldu oyuzden olabilirmi üç yaş bu arada
İştah yok şu az içiyor yerine süt iciriyorum içmiyor diye 
Ne zaman düzelir hocam 
Yukarı Dön
Lamia Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Lamia Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 May 2023 Saat 00:35
Hocam yazmayı unuttum burun tikanikli kulak sarı akıntı , kızımın tabiryle kulakta hisilti ve sadece gece olan 38 civarı ateş 39 olmadı hiç  harici diğer arazlar gitti
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.