|
Kendim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
dila ada ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ağu 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 71 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Kas 2023 Saat 14:31 |
Merhaba hocam ben 39 yaşında kadınım. Yaklaşık 3 ay önce ayagımın üstünde bir şişlik çıktı sadece dokununca acıyordu artık ürürken de acımaya başladı. Şişlik direkt bakınca farkedilmiyor dokununca yuvarlak kemik şişliği gibi önemli birşey midir hangi bölüme gitmem gerekir
|
|
![]() |
|
dila ada ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ağu 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 71 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://www.hizliresim.com/ep8hhll
Düzenleyen dila ada - 20 Kas 2023 Saat 14:35 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kist (Higroma) olabilir, bir Ortopedi doktoru gorsun.
|
|
![]() |
|
Merhaba hocam ortopedi ayak üstündeki şişlik için röntgen istedi. Önemli birşey olmadığını söyledi. Bir jel yazdı geçmezse Emar çekelim dedi.Röntgen sonuçlarına bir de siz bakabilir misiniz?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hocam bir de omzumda kollarımda ellerimde bacaklarımda ayaklarımda ağrı olduğunu söyledim romatoloji bölümüne gitmem gerektiğini söyledi. Bugünde sağ köprücük kemiğinin alt kısmında bir şişlik farkettim bastırdığım zaman sağ omuz ve sırtta ağrı oluyor. Ayaktaki şişlikle bağlantısı var mıdır?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|