Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Tikler
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Tikler

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
esmanurr Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 410
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esmanurr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Tikler
    Gönderim Zamanı: 25 Kas 2023 Saat 01:44
Hocam merhaba kziim sekiz yaşında .. son bir buçuk aydır gözlerini kapama şeklinde bir tık basladi bnm yanlış yaklaşımların nedeniyle (hadi yapamyalim yapmasın şunu alırım gbi )belkide bilmiyorum daha da arttı artk yok Muş gbi davranmaya çalışıyorum ama çok zor bunun yanında zaten hep var olan ara ara çıkan boğaz temizle tiki ve birde burnunu çekme tiki eklendi ..özellikle bnm yanımda çok yapıyor birde ödev yaparkn çok artıyor...  psikiyatrist e gitmekten çekiniyorum .. nasıl çocuk doktorlarına artk guvenmiyorsam .. ki siz biliyorsunuz neden guvenmedigimizi .. neden psikiyatristlere guvenyim neden pskolglara guveniyim ki son on yirmi yılda okadr pskoljide farklı görüşler oluştu ki çocukları nasıl buyutcegmizi sasrdk birinin dediğini öbürü yalanliyo .. nasıl normal hekimlik bozuldu belki pskyatri de Türkiye'de bozuldu nerden bilicem ?keşke bu dallarda bı kadir tuğcu olsa🙈 ilaç bagimlisi çocuklar iylesmen cocuklar tanıyoruz hocam .. al al bitmeyen Sean slar .. bide çocukta kndini etikleyor o süreçlerde .. belki donemlik bı hadise dir bu tık .. neyse çok uzattım kusura bakmayın .. formda atarx onermissinz .. bu atarax denilen ilacın iceriginj okuyunca çok fazla yan etkisi feln yazmışlar bir kokrtm hocam ...  yaşına uygun dozda versm ters bı duurm olur mu tık lerde fayda sağlar mi bu ilaç.  Acaba?  Nasıl kullanmalıyım il k kullanımda çok az verip alerji yapıp yapmadığını gözlemleyip öle mi baslasm .. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117070
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Kas 2023 Saat 02:18
Benim verdigim dozlarda ZATEN Atarax'in hicbir yan etkisi gorulmez. Aksamlari 1 olcek verin. 
Allerji yaptigini ben gormedim. 
Yukarı Dön
esmanurr Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esmanurr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Kas 2023 Saat 10:02
Tamm hocam 
Yukarı Dön
esmanurr Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esmanurr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Şub 2024 Saat 10:19
Hocam merhaba aklma bir şey takıldı bu atarax ilaç etkileşimi yapar mı bes gündür kullanıyorum da .. bazen kızımın bacaklari çok ağrıyor boyu uzuyo bu aralar muhtemelen ondnanarada parol veryorum da acaba dedim bı sıkıntı olur mu atarax kullanırken versem .. internte bazı yerlerde ağrı kesicilerle etkileşim yapar diyor .. herhangi bisey ile etkileşim yapar mı dikkat etmem gerekn bir şey var mi
Yukarı Dön
esmanurr Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esmanurr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Şub 2024 Saat 11:01
Hocam birde bn geç fark ettim vajnada akıntısı varmış hafif yesilmsi form da okdugma göre üç gündür sabh akasm ılık sabunlu suya otrurtuyorum ama bu akıntı henüz hiç azalmadı birde bu sabh popam çok kasiniyo diyo uyandı baktm kurt feln mi var ki yok hiç bsy  cnku bı ara ağzının suyu akıyordu szn onerdgnz ilaçtan kullnmistik var mıydı bilmiyrum da .. hiç poopo da kaşıntı olmamais ti .. acaba vajinada ki akintimi mi popda ki kaşıntıya sebep olduu?  Yoksa atarax kullanıyor beş gundr popadakki kaşıntı onla alakası olablir mi ?ağzının suyuda ara ara hep akardı tüm bunların. Yanın da ne yapsm acaba hocam sabunlu su oturmalarina devam edemli akıntısı da baya var ilk defa basimaza geliyor kızım 9yasinda 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117070
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Şub 2024 Saat 19:35
O miktardaki ilaclar, etkili bir etkilesim yapamazlar.
Akinti ilaclarla alakali degil.
Popo temizligi yaparken KESINLIKLE, onden-arkaya silinmelidir!! 
Oturma banyolarina devam edin.  
Yukarı Dön
esmanurr Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esmanurr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Şub 2024 Saat 19:45
Tamam hocam teşekkür ederim iyi gunler 
Yukarı Dön
esmanurr Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esmanurr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Şub 2024 Saat 23:38
Hocam.gecn gün burda sormuştum burdan devam ediyor dedim  kizimn vajinada akıntı vardı ılık sabunlu suda oturuyordu henüz geçmedi beş gundr oturyor birde kızarmaya kaşınmaya başladı sabuna mi alerjisi var acaba veya manntar feln mi oldu kızım bilemedm  baya kızarıklık da artı ne yapmam laazm

Düzenleyen esmanurr - 06 Şub 2024 Saat 23:53
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.