Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kan değerleri düşüklüğü
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kan değerleri düşüklüğü

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Hassasanne07 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 107
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Hassasanne07 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kan değerleri düşüklüğü
    Gönderim Zamanı: 19 Oca 2024 Saat 19:37
Hocam kütfen yardım edin oğlum da 2 ay önce boyunda lenf nodu farkettim usg çektiler yağlı hilusu izlendi dediler ama inmedi sizin yazılarınız okudum inandım rahatafım hiç büyüme olmadı öle kaldı don 1 haftadır yine ateşlendi 3 gün bgn sabah burnu kanadı kan aldılar wbc 3.78 plt 158 çıktı lösemiden şüpheleniyoruz dediler yürüyemedim yığıldım yayma yaptılar sonuc 2 güne çıkacak ne olur yardım edin bu değerler nedir lym artmıs wbc düşmş plt 158 hgb 11 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118101
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Oca 2024 Saat 03:27
SALAK olduklari icin veya assagilik sahtekar olduklari icin suphelenirler! 
Acaba hayatlarinda hic Losemi gorduler mi?? 
Losemilerde; WBC dusuklugu OLMAZ... Asiri yuksekligi olur. 
Sakin bu salaklara inanmayin. Bunlarin isleri gucleri, gariban halki boyle zirvalarla korkutup, dolandirabilmek!
 O geri-zekalilara soyleyin: 
    " lym artmıs wbc düşmş plt 158 hgb 11 "
  Bu arazlar, VIRAL enfeksiyon belirtisidir. Turk doktorlari yeminli olduklari icin, ASLA Grip teshis etmemek
 ugruna boyle salakliklar yaparlar! Zira bunlarin baslarindaki Prof. da salagin tekidir.
Bunlari AYNEN iletin. Bu kadar da salaklik olmaz! 
Kac seneden beri hala ogrenemediler. Bu kadar hakaret isitiyorlar, hala halki dolandirabilmek ugruna bu
yalanlarina devam ediyorlar.   Losemi ile en ufak bir alaksi YOK! 
Ondan sonra da; olmayan Losemileri (sozum ona) tedavi ettik diye makaleler yaziyorlar! 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Oca 2024 Saat 03:28
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Hassasanne07 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Oca 2024 Saat 05:47
Çocuk halsiz sürekli uyumak stiyor hocam ne yapabiliriz klamer yazdı ben sizden cevap bekledim kullanmadım ne yapabilirim
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Hassasanne07 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Oca 2024 Saat 12:10
Siz çok haklıydınız hocam Periferk yayma için az önce aradılar hocam lösemi düşündürecek bulgu yok ama viral enfeksiyon çok ciddi boyutta dedi oseflu şase ve klamer kullan 1 hafta sonra kan tekrarlayalım dedi. Çocukta karın ağrısı ve halsizlik çok fazla dün burnu kanadıktam somra birdaha kanamadı ne yapmalıyım hocam
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Oca 2024 Saat 19:46
Ben onu, SADECE; WBC degerine bakarak da soyleyebilirim. Onlar boyle salak olduklari icin, bu kadar 
merasimden sonra soyleyebilirler!! 
Halsizligi, Grib'e bagli. Korkulacak en ufak bir durum yok!! 'Mumkun oldugunca, Turk doktorlara gitmeyin.
Yazilarimi okuyun ve kendiniz halledin. 
Griplerin tedavisi YOKTUR!! Hele antibiyotiklerle HIC yoktur. Dunya da bir tek Turk doktorlari Griplere 
antibiyotik verecek kadar salaktirlar! 
SAKIN ilac kullanmayin, SAKIN ates dusurmeyin. 
Sadece anlattiklarimi uygulayin. 

Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Hassasanne07 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Oca 2024 Saat 11:08
Lökosit seviyesi yükselir mi hocam cuma kan alınıcak olmassa akut lenfostik lösemi için hemetolojiye sevk edileceksiniz dediler burun kanaması lenf nodu olması hala bir şüphe kaynağı dedi şökosit sayımız ne zaman yükselir 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Oca 2024 Saat 19:59
Lokosit seviyesini: IHTIYACA GORE VUCUT AYARLAR... Bunun icin salak doktorlara ihtiyac yoktur! 
SAKIN Turk doktorlarina inanmayin. 

" olmassa akut lenfostik lösemi için hemetolojiye sevk edileceksiniz dediler burun kanaması lenf nodu 
olması hala bir şüphe kaynağı dedi "

Assagilik sahtekar!!! Tabii ki der!! Bir defa size pencesini gecirdi ya, asla birakmak istemezler.
SAKIN bir daha ne kontrole ne hastaliga bu assagilik sarlatanlara gitmeyin. 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Hassasanne07 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Oca 2024 Saat 17:18
Wbc düşüsümde lösemi olmaz dedim siz doktormusnuz hanfendi dediler kemik iliği baskılanmıs bu çocugun burnu kanamıs lenfi şişmiş halsizlik bacak ağrısı var akut olan böle başlar dedi bana 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.