Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Zature
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Zature

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Gmelek Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 13
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gmelek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Zature
    Gönderim Zamanı: 16 Nis 2024 Saat 19:24
Merhaba Hocam? kızım 8 yaşında bir hafta önce 38,5 larda ateş vardı geçmeyince (6.gün) dr orta kulak iltiabi dedi agumentin verdi, ateş 37,5  dan pek düşmedi götürdüm öksürük geçmediği için akciğer filmi çekti filmi alamadım raporu aldım önce hastaneye yatırmak istedi zature dedi , ben ayakta rica ettim çok fazla ilaç verdi sanki gerklimi gerçekten ,şuan ateşi 37,  yogun balgamlı ökdürük var keyifsiz , rapor ve ilaçları göndersem yorumlayabilirseniz çok çok memnun olurım , çok teşekkürler
Yukarı Dön
Gmelek Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gmelek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Nis 2024 Saat 19:29
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118914
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Nis 2024 Saat 15:08
Resimler açılmıyor! Önemli değil.
1- Kulak ağrısı olmadan; "Orta Kulak İltihabı" asla olamaz.. 
2- Zatürre olduğunda, KESİLİKLE, solunum sayısı dakikada 60'ın üstüne çıkar!
3- Öksürük, vücudun savunma mekanizmasıdır! Sakın öksürük ilacı kullanmayın.
4- Antibiyotik gereken durumda: Ateş + Ağızda pis koku + Dili kaplayan pas tabaksı olur.
5- Zatürre oldugunda: WBC: 17'nin üstüne çıkar! 
Bunlar yoksa, sıradan bir Grip geçiriyor demektir.
6- Türk doktorları ASLA Grip teşhis etmezler! Eskiden tamamına "Astım" diyorlardı, şımdi daha karlı 
olduğu için "Zatürre" diyerek hastanelere yatırıp, aileleri soyup sovana çeviriyorlar!
Yazılarımı okuyun.
Yukarı Dön
Gmelek Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gmelek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Nis 2024 Saat 15:13
Yukarı Dön
Gmelek Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gmelek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Nis 2024 Saat 15:16
Hocam film çekildi , ilk dr zature dedi hastaneye yatırmak istedi ben direndim , igne novaser aynı zamanda makrol ve ventolin verdi bugün başka dr a gittim oda filmi görünce makrol ve cortair hava verdi hastaneye falan gerek yok , iğneye hiö gerek yok dedi , filmi size göndermeye çalışıyorum ama beceremiyorum 🙃🙃
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118914
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Nis 2024 Saat 15:19
Zatürre olduğunda, KESİLİKLE, solunum sayısı dakikada 60'ın üstüne çıkar!
Benim için ÖNEMLİ olan bu bulgu!!
Yukarı Dön
Gmelek Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gmelek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Nis 2024 Saat 16:19
Hiç birini mi kullanmım. Öksürük baya yogun hırıltılı ? Son dr daha insaniydi ne hastanesi ne ipnesi diye tepki verince azda olsa güven verdi ? Filmi görmeden de antibiotik yazmadı , normalde sadece hava ve zaditen verecekti filmi görünce makrol ve hava dedi ne yapayım ? Sizin görüşünüz çok önemli benim için , neden türkiye de değilsinizki sanki 
Yukarı Dön
Gmelek Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gmelek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Nis 2024 Saat 19:58
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.