Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kendim için
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kendim için

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 4>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
moon Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 161
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı moon Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kendim için
    Gönderim Zamanı: 28 Haz 2024 Saat 13:02
Kadir Hocam 40 yaşında 55 kilo kadınım.Geçen haftadan beri boğaz ağrım  ve inanılmaz derecede vücut ağrım vardi fakat ateşim 37lerdeydi.2 gün önce ateşimde çıkmaya başladı 38.5lardaydi hep vücut agrisina dayanamadigim icin parol aldim.Üstüne bide böbreğimde taş var zaten bu süreçte boğazımdan dolayı suyu  bile çok az tükettim böbrek ağrısı ve idrarda kan görülmeye başladı.Dün akşam acile gittim tahlil yapıldı augmentin1000 piyoloseptyl 100 butopan 10 ve tek içimlik idrar yolu için bir toz yazdı.Augmentine wbc 12 olduğu için başladım ama idrarda nitrit negatif diye piyeloseptyl başlamadım.Siz nitrit negatifse kullanmayin diyorsunuz diye ama böbrekle alakalı enfeksiyonlardada nitrite dikkat etmemiz gereklimidir?Birde hgb düşük tokluk glukoz yüksek çıkmış.Hastalığım etkilemiş midir?Teşekkür ederim.

Düzenleyen moon - 28 Haz 2024 Saat 20:28
Yukarı Dön
moon Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı moon Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Haz 2024 Saat 13:09
Yukarı Dön
moon Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı moon Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Haz 2024 Saat 13:15
Yukarı Dön
moon Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı moon Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Haz 2024 Saat 13:17
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118331
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Haz 2024 Saat 20:34
Bir Dahiliye doktoruna danışın. 
Aneminiz var. 
İYE:Yok.
Muhtemelen taş, idrar yolunda  kanama yapmış. 
Yukarı Dön
moon Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı moon Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Haz 2024 Saat 20:46
Kadir hocam ilk defa bu şekilde çıkıyor sonuç.Hamileliklerimde bile düşmemişti referans değerinin altina.Hastalik etki etmiş olamaz mi?Piyoleseptly başlamayayim o zaman dimi hocam.

Düzenleyen moon - 28 Haz 2024 Saat 20:51
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118331
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Haz 2024 Saat 20:56
İYE:YOK!! Nesini anlamadınız? 
Avuç içi ve dudaklarda solukluk yoksa, yanlış ölçülmüş olabilir, Hastane dışı, ÖZEL bir laboratuvarda sadece
 Kan sayımı yaptırıp bana yazın.

Yukarı Dön
moon Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı moon Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Haz 2024 Saat 21:00
Tamam hocam kızmayın yada kızın yeterki siz kızın ben sizi takip etmesem yillardir okumasam o ilaca coktan baslamistim bile ama öğrenemediğimiz çok şey var sizden duymak rahatlatıyor.Çok teşekkür ederim.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 4>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.