|
Konunuz degil ama |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
tulayferiha ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haz 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 188 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tulayferiha
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ağu 2024 Saat 18:52 |
https://hizliresim.com/6j2onty
Hocam lutfen yardim edin. Babam 70 yasinda. 1 aydir mantar diye tadavi ediyorlar. Kötüye gidiyor. Nedir bu?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Enfekte olmuş, ayak mantarı!
1- Sabunlu sıcak su içinde 10 dakika bekletin ve ponza ile nasırları ve ölü deri parçalarını canını yakmadan nazikce dökün. 2- Bir seferlik Batticon surun. 3- Furacin merhem, günde 2 defa sürüp, gazlı bez ile sarın. 4- Üç gün sonra, Furacin yerine, Nibulen krem, günde 2 defa, iyileşene kadar sürün. 5- İyileştikten sonra, 2 ay sadece her banyo veya çorap değiştirdiğinde yeniden Nibulen (bir defa)sürün. |
|
![]() |
|
tulayferiha ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haz 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 188 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tulayferiha
çok teşekkür ederim. reçete edilen ilaçları almış. yazdıgınız sıra ile tedaviye başlayacağım fakat..
antibiyotik olarak fuficord 30 gr ve mantar için lulizol %1 yazılmış. bu kremlerle olur mu? dediklerinizi alayım mı? bir de ağızdan terbisil verilmiş 1 aydır içiyor... ona gerek var mı? kolaylıklar dilerim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
ÖNCE; 1,2 ve 3. dekileri uygulayın.
Tablet gereksiz. Nibulen yerine Luzilol olabilir. Fucicort; kortizon ihtiva eder, gerek yok!!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tulayferiha
çok teşekkür ederim. kolaylıklar dilerim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tulayferiha
Hocam bunu yazmam gerekiyordu. Arastirma hastanesinden cildiye profosoru babamin ayagini mahvetmisti. Çürümüştu ayak nerdeyse. Tarif ettiginiz tedavi ile 4 gunde yuzde 95 duzelme var. Normale döndü. Dediklerinizi guvenip yapmaz diye babama yalan soylemistim. Bir genel cerrah arkadasimin resimlere baktigini tahlillere baktigini ve tedaviyi versigini soylemistim. Sonucu görüp sasirdiklarinda sizden bahsettim. Dedimki, iste kizimi büyüttüğüm, sizin yontemlerine güldüğünüz ilac vermiyorum cocuga diye kizdiginiz adam bu! Hocam yillardir kavga ettiim aileme kapak oldu... 😃
Iyi ki varsiniz. Hakkinizi helal edin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tulayferiha
https://hizliresim.com/8jfyozw
hocam tekrar rahatsız ediyorum. verdiğiniz tedavi ile iyleştiğini söylemiştim. babam abdest almaya ve ayakkabı giyip normal hayata başladıktan sonra tekrar bu şekilde oldu ayağı. öneriniz nedir? ıslak veya terli olunca mantar tekrar mı çoğalıyor? kolaylıklar dilerim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|