|
Amilaz düşüklüğü |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
mekselina ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 259 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mekselina
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ağu 2024 Saat 23:14 |
Hocam selamlar 32 yaş kadın karnımda sıskınlık var ha sıkayetıyle hastaneye başvurdum kan tahlılımde sadece amilaz değerim bayağı bi düşük çıkmış korkulacak bir durum varmı dır ınternette pankreas ıle ılgılı bıseyler yazıyor her okuduğunuza ınanmayın dıyorsunuz ama ben Bıraz endişelendım sadece kullandığım mıde koruyucu ılac var onun yapma ıhtımalı var mıdır teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117324 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
????
Amilaz değeriniz kaç??? "Mide koruyucu" ilaç NE???
|
|
![]() |
|
mekselina ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 259 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mekselina
Amilaz sonuç:25
Referans aralığı:35-115 Kullandığım mide ilacı nexıum 40 hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117324 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Pankreas yetmezliği olabilir.
Yemeklerde 1 draje Festal alın. Bunun sonucunda; Nexium 'a gerek kalmayabilir. Nexium yan etkileri çok olan bir ilaç. İllaki kullanacak iseniz, Famodin40 günde 1 tane alın.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mekselina
Hastane ye gıdıp desem böyle hıc umursamazlar hocam ışlakı bır endeskopi yapalım derler 1 senedır sıkıntım var hıc gecmıyır gaz nedense dedıgınız ılacı alıp kullanacağım teşekkürler hocam
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
2-3 günde belli olur, sonucu yazın.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mekselina
Kadir hocam dedıgınız ılacı hoca bır eczanede bulamıyorum muadılı varmı acaba depoya sordular ordada yokmuş
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
İntestinol, Nutryzym olabilir. O domuz eczacı bilmiyor mu imiş??
Hiçbirini bulamazsanız; Creon tablet, günde 1 tane alın.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Ağu 2024 Saat 19:25 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|