Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Aşılar & Hastalıklar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - İÇİM PARÇALANDI
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuİÇİM PARÇALANDI

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 5>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hattat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1187
Mesajın Direkt Linki Konu: İÇİM PARÇALANDI
    Gönderim Zamanı: 19 Haz 2008 Saat 00:05
Cry NAZ SUNAM tam iki aylık oldu bugün rutin aşılarını yaptırdık verem .polio.menenjit okadar agladıkı icim parcalandı kuzuma. hersey onun saglıgı icin ama yinede anne olunca işte insanın içi parcalanıyo hersey senin saglıgın icin kuzum ilk bebegim oldugu icin dogumdan önce benim igneye karsı fobim vardı esimlede bende kan uyusmazlıgı oldugu icin rutin testlerimiz oluyodu doktorum o dogana kadar sabret sonra artık herseyi ona yapıcaz diyodu bende cok rahatlıyodum simdide keşke bir imkanı olsada kuzuma dokunmasalar Cry  anne olmak dünyanın engüzel duygusu anne olmayan asla anlayamaz kuzum seni cok seviyorum annecim   siizn paylasmak istedimCry
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haz 2008 Saat 00:10
ahhh canim bende ilk asilarinda öyleydim halada öyleyimya agliyorum hep ama bunlar meleklerimizin sagligi icin biraz kendini ferah tut canim annelik zor zanaat allah kolaylik versin gecmis olsun
Yukarı Dön
hattat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haz 2008 Saat 00:14
evet gercekten cok zor anne olmak bende bugün cok agladım ve ok sasırdım normalde ben cok zor aglayan bir insanım  cok tesekkürler Clown
Yukarı Dön
Hercai75 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 408
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haz 2008 Saat 00:17
Ahh canim, kiyamam ona ben. Hicbirimiz kiyamiyoruz bebeklerimize. Onlarin gözlerinden dökülen bir damla yas yüregimizi parcaliyo. Bende ilk asiya esimi de birlikte götürdüm, asi olurken yaninda bile durup aglamasina tahammül edemedim. Ama tabi ki onlarin iyiligi icin hersey. Simdi yavrum doktoru görünce bile önce bana bakiyo ve sonra basliyo aglamaya.

Yukarı Dön
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haz 2008 Saat 00:17
ahh canim normaldir annesin sen artik bak gör ilk guldugunde ilk disi ciktiginda ilk anne deyisine ilk adimlarina bile aglarsin allah böyle aglamayi göstersin herzaman ins cnm
Yukarı Dön
hattat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haz 2008 Saat 00:21
gercekten öyle yasamasam inanmam anne olmadan anlaması cok zor bazen severken okadar icten seviyorumki gözlerim bakıyorum dolmus 
Yukarı Dön
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haz 2008 Saat 00:24
Orjinalini yazan: kubrapetek kubrapetek Yazdı:

gercekten öyle yasamasam inanmam anne olmadan anlaması cok zor bazen severken okadar icten seviyorumki gözlerim bakıyorum dolmus 
eee annelik rabbimizin kadinlara verdigi en guzel ve en özel bir hediye
Yukarı Dön
hattat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haz 2008 Saat 00:26
birdaki ay bu asıları var  PREVENAR ve ROTAVY bilgisi olan varmı beni aydınlatırsanız sevinirim
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 5>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.