Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Ek Gıda & Beslenme & İştah
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ÇOK ÜZÜLÜYORUM(ek gıda)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuÇOK ÜZÜLÜYORUM(ek gıda)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nisanaz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1014
Mesajın Direkt Linki Konu: ÇOK ÜZÜLÜYORUM(ek gıda)
    Gönderim Zamanı: 20 Haz 2008 Saat 09:39

MRB ARKADAŞLAR BUGÜN CANIM ÇOK SIKKIN UnhappyNAZ BENİ ÇOK ÜZÜYORDisapprove ARTIK EMMİYOR ARKADAŞLAR 1 AYDIR EN AZINDAN GECELERİ EMİYORDU AMA ARTIK ONUDA ALMIYO BUNUN  YANI SIRA YEMEKTE YEMİYOR DOĞRU DÜZGÜN NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM ARKADAŞLAR ÜST VE ALT DİŞLERİMİZ ÇIKTI GALİBA YAN DİŞLERİ PATLIYACAK ÇOK HUZURSUZ HALİYLE O HUZURSUZ OLUNCA BENDE ÖYLE OLUYORUM İŞE NASIL GELDİĞİMİ BİLMİYORUM KIZLAR NE YAPABİLİRİM TECRÜBELİ ANNELERİM BİR AKIL LÜTFEN???

Düzenleyen ifakat - 10 Oca 2009 Saat 01:26
07/08/2007 12:05
Yukarı Dön
cansum Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2234
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haz 2008 Saat 12:10
canım üzme kendini inşallah bu dönemi en kısa zamanda atlatırsınız.
her anne senin yaşadığını yaşıyor. özellikle diş çıkarma dönemi biraz zor geçiyor.
yemek yememeside dişlerindendir. süt , yoğurt falan içiyorsa biberonla onları ver.
benim kızımın özellikle geceleri huzursuzluğu daha fazla artıyordu. inan sabaha kadar ağladığını bilirim.
ama sen yinede bi doktora götür canım istersen belki başka rahatsızlığıda vardır. malum şuramız ağrıyo diye söyleyemiyorlar.

Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Puanlar: 3414
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haz 2008 Saat 13:13
canım dişleri yemesini engelliyomuş malesef. ama seni emmeyi nekadar reddetsede sakın pes etme. sütün varsa sonuna kadar diren derim. anne sütünün önemini hepimiz çok iyi biliyoruz zaten. ben malesef emdiremedim oğlumu herşeyi denedim ama sütüm olmadı. farklı yiyecekleri nasıl olsa herzaman yiyecek. anne sütünü ne kadar alsa okadar iyi. itiraz ettikleri zaman çok zor biliyorum ama neolur pes etme bu konuda.
Yukarı Dön
superisi Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3384
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haz 2008 Saat 15:11
Canım yaşadıkların gayet normal. Bizlerde o devrelerden geçtik. Ama sakın sen üzülüme moralini yüksek tut ve sabırlı ol. unUTMAKİ SENİN RUH HALİN ÇOCUĞUNA İLAÇ GİBİ GELECEKTİR.Allah yardımcın olsun.
ZÜLAL(Bookworm)
Yukarı Dön
rüyabebek Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1033
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haz 2008 Saat 15:51
canım benim çok geçmiş olsun
zaten çocukların bi sıkıntısı oldugunda hemen emmeyi bırakıyolar yemek yemiyorlar sütün varsa sen ısrarla emmesi için baskı yap inşallah geçici bir dönemdedir bebegin ve neşesi yerine gelir o zamanda iştahıda gelir zaten Big%20smile
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 15446
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haz 2008 Saat 16:25
Canım geçici bir süreç olabilir, hem ne güzel artık 10 aylık olmuş kızın, benim kızım da 11. ayda emmeyi bıraktı, bazen malesef kendileri karar verebiliyorlar Confused
Yukarı Dön
melek uslu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1357
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haz 2008 Saat 18:58
benım kızımında üst dişleri geliyo böle memeyi alıyo kafasını gerı çeviriyodu geceleride hep huzursuzdu bende diş jelini sürüp kucaamda biraz dolaştıryodum uykuya dalmak üzereyken memeyi sokuyodum alıyodu .dişi sızlıyoken emmek istemiyo jel uyuşturuyo ve memeyi alıyo bide öle dene istersen
Asya Liva
Yasam Kaynagim
Annemi ve anne olmayi anlama sebebim ben
Yukarı Dön
zeyno18 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
Sebebi Hayatım Canım Kızım

Puanlar: 3178
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haz 2008 Saat 20:12
canım üzme kendini bizde diş çıkarma dönemlerinde sık sık yaşadık ve halende yaşıyoruz bu sorunu bebeğinin üzerine pek fazla gitme ozaman dahada inada bindiriyorlar çok acıkınca emzirmeyi dene inşallah kısa sürede düzelir canım
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.