Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Emzirme & Anne Sütü
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - gece emmeleri?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konugece emmeleri?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
BEYZACIK Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 126
Mesajın Direkt Linki Konu: gece emmeleri?
    Gönderim Zamanı: 07 Tem 2008 Saat 13:50
kızlar birşey danışmak istiyorum ...

benim kız 11 aylık .. geceleri ağlayarak uyanıyor ve emmeden uyumuyor.(gündüz ben evdeyken de emerek uyuyor. diğer günler babaannesi salıncakta uyutuyor.) birçok kere kalkıyoruz. ve ben çalışıyorum.. çok yoruluyorum. başından bu şekilde geçen varsa yardımcı olursanız sevinirim..
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7479
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Tem 2008 Saat 14:10
Canım bence kızın geceleri tam doymadan yatıyor diye düşünüyorum. Yatmadan daha doyurucu ya biberon maması ya da muz eklenmiş muhallebi ya da gece tahıllarından verip yatırırsan daha iyi olabilir diye düşünüyorum. Bir de sallamaya alıştırdınız mı bilmiyorum ama vazgeçseniz daha iyi olur alışmak için tam zamanıdır. Mesela yatması gerektiğini alıştırmanın çok değişik yolları var. İleride de zorluk çekmemen için hemen harekete geç canım. Kolay gelsin.Smile
Yukarı Dön
zeyno18 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
Sebebi Hayatım Canım Kızım

Puanlar: 3187
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Tem 2008 Saat 14:20

canım bence kızın daha 11 aylıkmış emmeye alışkın olduğu için mutlaka kalkıyodur benim kızım 14,5 aylık ve hala geceleri kalkar.bundan vazgeçirmenin bir yolu varmı bilmiyorum bende tam doymuyor diye yatmadan yarım saat önce gece maması verip uyutmaya başladım çok kalkmasın diye ama yinede kalkar bir tür alışkanklık artık bence özellikle son zamanlar sütümde çok kalkmadı ama hala emme zevkinden mahrum değil bıcırığımSmile

Kader, beyaz kağıda sütle yazılmış yazı
Elindeyse beyazdan, gel de sıyır beyazı.....
Yukarı Dön
DENİZKIZI Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5280
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Tem 2008 Saat 16:17
gece kaçkez uyanıyor emmek için ?havalar çok sıcak susuyorda olabilir bir yaşına kadar iki defa emebiliyorlar ,gece duygunun dediği gibi muhallebi yedirip üzerine emzirip uyutursan sık uyanmaz, uyandığında da su ver 2-3 gün sonra alışıp uyanmaz canımWink
Yukarı Dön
haticeirmak Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 510
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Tem 2008 Saat 17:01
ay bende de aynı sorun var kızlarConfusedbizimki zaten uyanıkken pek bi şey yemez, malesef uykusunda biberonla besliyoruz gündüzleri kayınvalidem salıncakta sallıyor ben haftasonları emzirerek uyutuyorum gündüzleri. gece de muhallebi de denedim gece tahıllı da ama sanırım dediğiniz gibi alışkanlık oldu muhakkak uyanıyor, hele son 5-6 gündür kucağımda uyuyo, ne zaman yatağına yatırsam uyanıyo ve ağlıyo ben de artık kucağımda uyutuyorum ben de oturarak kafamın arkasına yastık koyup öyle uyuyorum, sabah uyandığımda kuyruk sokumum oturarak uyumaktan çok sızlıo amaTongueçare bulamadım hala....küçükken emip uyutmaya alıştık şimdi ne yapsam uyumuo, yatağında tek başına da bırakmayı denedim ama öyle bir ağladı ki sinirinden susturmak için çook çaba harcadık ben de bıraktım o şekilde terbiye edemedim yaniTongue
Yukarı Dön
snyozt Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 214
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Tem 2008 Saat 18:21
gece emzirmeyi azar azar kes bence. her gun eksilt birden kesme. sonraları kesintisiz uyumaya baslar. 7-8 aylıkken artık gece emmesine gerek yok diyorlar ek besinlere basladıgı icin. gece yatmadan iyice doyur. biberon maması veya sut ayran fln da verebilirsin yatmadan.
Yukarı Dön
meral75 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 175
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Tem 2008 Saat 19:44
benim oglan 9 aylik olcak emizdirirken hep kucakta uyuydu simdide biberon emerek yine kucakta uyuyo... alisti kucaga yataginda kendi uyumuyo cok zorlaniyoruz gecede uyanip duruyo geceleri  2 defa biberon emiyo bu gece 1 de 4 de 4.30da 5.20 de 6da öldümmmTongueTongue ne diye uyaniyo bilmiyorum.. sesden de cok aliyo ama uykusu oldumu duymuyo.. benimde bugün aklima 1 saat gündüz uykusundan kesmek geldi bilmem ise yararmi gündüz 3.5 saat uyuyo 2.5 saat yapcam bakalim ise yararmi dogrumu yapiyorumConfused
Yukarı Dön
BEYZACIK Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 126
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Tem 2008 Saat 08:28
yatmadan önce sağdığım sütü veriyorum yada muhallebi veriyorum zaten, ama gece kucağıma almıyım diyorum yatağında öyle bir ağlıyorki.illa al beni diyor. yanıma yatırıyorum o emerken kimi zaman bende uyuya kalıyorum.4-5 kere uyanıyor. sallamadan uyutun diyorsunuz ama ben de bile emerek uyuyor. ben yoksam nasıl uyutucaklar. sallamayın desem nasıl uyutucaz o zaman dicekler:((((
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.