Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
musta
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 70
|
Konu: Oyun halısı Gönderim Zamanı: 21 Tem 2008 Saat 12:33 |
Arkadaşlar kızımın yanında olamadığım zamanlarda da iyi vakit geçirmesi ve sıkılmaması için oyun halısı almayı düşünüyorum. Siz bunun için ne kullanıyorsunuz? Ya da kullandığınız oyun halısı varsa bana da önerir misiniz?
|
 |
duygu07
Elmas Üye
Puanlar: 7479
|
Gönderim Zamanı: 21 Tem 2008 Saat 22:54 |
Ben oyun halısı kullanmadım biraz pahalıydı ama onun yerine park yatağındaki aparatlar vardı onunla oynattım. Çok da ekonomik oldu.  Çünkü kısa süreli bir kullanımı olan ürün diye düşünüyorum ve biraz da bana göre pahalıydı.
|
 |
bilgeakgun
Kıdemli Üye
hepimiz hilalcigiz:)
Puanlar: 1967
|
Gönderim Zamanı: 22 Tem 2008 Saat 09:00 |
 Merhaba
ben oyun halısı kullandım,çok da memnun kaldım,bebeğim oyun halısına yatıp oyuncaklarla oynarken uyuyakaldığı çok oldu ve kendi kendine uyumayı burdan öğrendi,ben internetten almıştım 120 falandı galiba,sallanan oyuncakları çıkarıldığı için hala oynar oyuncaklarıyla,markası ti.. l..e idi, tekmele oyna aparatı da var,tavsiye ederim,ama bebeğin küçükse kullanım süren daha da uzun olur,
Düzenleyen bilgeakgun - 22 Tem 2008 Saat 09:08
|
|
 |
haticeirmak
Katılımcı Üye
Puanlar: 510
|
Gönderim Zamanı: 22 Tem 2008 Saat 09:16 |
canım bebeğin ne kadarlık bilmiyorum ama benim atom karınca çok hareketliydi 2 aylıkken dönmeye başlayıp 4 aylıkken sürtünerek ilerliyodu 5. ayında da emekledi onun için de tam almayı düşündüğüm sırada bunca hareket olunca almak istemedim yatmaz üzerinde oynamaz diye.bir de duygu nun dediği gibi kısa süreli bir kullanım olacaktı ben de almadım , ama senin kuzucuk daha küçükse şimdiden alıp kullanabilirsin.
|
|
 |
zehra
Kıdemli Moderatör
"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"
Puanlar: 9194
|
Gönderim Zamanı: 22 Tem 2008 Saat 10:36 |
bende oyun halısı kullaandım ve çok memnun kaldım . daha doğmadan bilgenin fotosunu eklediği oyun halısından almıştık.bir aylıkkende kullanmaya başladık . benim kızım çok sevdi oyun halısını asılı oyuncaklarla konuşuyuodu yani ağuuluyodu . kendi kendine oynamayı ve uyumayı hep bu oyun halısında öğrendi . hatta tekmele oyna aparatının bi özelliğide müzkli olması ve kızım hep müzükle uyuyordu .oyun halısını kaldırdıktan sonra bile o aparatı uzun süre işimize yaradı nere gitsem yanımda götürüyordum o müziği duyunca uyuması gerektiğini anlayıp hemen uykuya geçiyordu
ben çok faydalandım bebeğin küçükse tavsiye ederim .
|
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
 |
bilgeakgun
Kıdemli Üye
|
Gönderim Zamanı: 22 Tem 2008 Saat 10:40 |
zehraaa oleyyyy
|
|
 |
zehra
Kıdemli Moderatör
"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"
Puanlar: 9194
|
Gönderim Zamanı: 22 Tem 2008 Saat 11:19 |
bilge niye oley kızz
|
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
 |
bilgeakgun
Kıdemli Üye
|
Gönderim Zamanı: 22 Tem 2008 Saat 13:13 |
kız sende tavsiye edip,zeynep i onla uyutmuşsun ya içimden geldi
|
|