Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Forum / AOA Hakkında > Haberler & Duyurular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Hülya'nın sizlere mesajı!...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuHülya'nın sizlere mesajı!...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Siddartha Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge
Söylesem tesiri yok...

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2475
Mesajın Direkt Linki Konu: Hülya'nın sizlere mesajı!...
    Gönderim Zamanı: 17 Eyl 2008 Saat 15:07
Sevgili anne arkadaşlarım;

Ocak 2007'de bu siteyi açtığımız günden veri verdiğiniz gönülden destek, ilgi, sevgi ve samimiyet sayesinde bugünlere geldik. 2008 Ocak ayından beri TV programı yapamıyor olmak beni de üzüyor, çünkü tam 8,5 aydır her gün sizlerden bu konuda yüzlerce mail aldım. Yoksa ille de ekranda olayım, diye bir derdim yok!
Fakat medya, mafya olmuş; malum ben de programın enerjisinden ve içeriğinden ödün vermek istemiyorum. Eh, ünlü de değilim, ya da ünlü birinin karısı da değilim; hal böyle olunca kalite, içerik, bilgi, emek, paylaşım bizler kadar TV yöneticilerini pek ilgilendirmiyor, hatta benim programımın formatını 2 ünlüye yaptırmanın hazırlıkları içindeler. TV8'deki taklit program ise hala sürüyor.

Ben ise AOA'nın rayting de yapacağına inanıyorum; çünkü siz sevgili AOA annelerine inanıyorum. Daha önce 27 hafta boyunca AOA'nın nasıl izlendiğini bizzat deneyimledim. Bu nedenle, çalışmalarımdan ve inancımdan asla vazgeçmeyeceğim, söz, siz bu programı ekranda görmek istediğiniz sürece ben de TV'lerle görüşmelere devam edeceğim.

Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum, iyi ki varsınız...
Hülya Yıldırım
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 15446
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eyl 2008 Saat 15:08
Hülya Hanım,
Ben bir gün, bu eğitimci çizginizle, bilgi paylaşım arzunuzla, deneyimlerinizle istediğiniz yere geleceğinize gerçekten gönülden inanıyorum ClapClap 
TV ler biz annelerin neye ihtiyacımız olduğunu, eksiklerimizin ne olduğunu, hangi bilgilere aç olduğumuzu soruyor mu ya da böyle anketler yapıyor mu, varsa yoksa magazin, birbirini yiyen insanlar ... vs. Her kanalda aynı programlar, tek fark sunucular, açıkcası artık hiç TV izlemiyorum, bana bir şey katmayacak programları izleyip, boş yere kafamı gereksiz bilgilerle doldurup, bu tür programlara prim vermek istemiyorum Dead
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Puanlar: 70718
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eyl 2008 Saat 15:12
sizde iyiki varsiniz hülya hanim umarim en kisa zamandfa sizi ekranda görecegiz bunu tum kalbimle hissediyom

Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 21029
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eyl 2008 Saat 15:13
hülya hanım..
bizim size vereceğimiz destek herzaman her koşulda sürecektir,ve ben böyle kaliteli bi programın mutlaka ama mutlaka tv de yayınlanacağına eminim,size olan güvenimiz sonsuz,sizden çok şey öğrendik ve daha öğreneceğizClapClapClap
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
miss hugolina Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 9100
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eyl 2008 Saat 15:14
Hülya  Hanım,

Biz size doyamadık,çok güzel bir proğramdı...Evet bir çok benzer proğramlar yapıldı ama hiçbiri AOA kadar güzel değil,hiç bir sunucu sizin kadar içten ve doğal değil...Biz her zaman sizinleyiz,yanınızdayız...

Size ve proğramımıza tekrar kavuşacağımıza inanıyorum!!!

Sevgiler,
Yukarı Dön
nilay Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

"Maviboncuk'un Annesi..."

Puanlar: 10157
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eyl 2008 Saat 15:19
Hülya Hanım

Yeni programınızı dört gözle bekliyoruz, iyi ki sizlerde varsınız iyi ki sizleri tanıdık ki,dolayısıyle bu vesile ile birçok faydalı bilgiye ve birçok dosta ve arkadaşa sahip olduk, çok teşekkür ederiz

Saygılarımla
Yukarı Dön
begumfunda Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3968
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eyl 2008 Saat 15:20

Hülya hanim

bencede iyiki varsiniz ben sunu belirtmekte istiyorum ben sizin tv programi sayesinde kesfettim burayi zaten internet falan da yoktu sizin program bitince bende almaya karar verdim cook tesekkürler
ben inaniyorum ki sizi tekrar ekranda görecegiz ogünü iple cekiyorum ....
sizi begenerek izliyordum umarim kisa zamanda tekrar izleyecegiz.....

Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Puanlar: 3414
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eyl 2008 Saat 15:23
taklitler aslını yaşatır derlerya gerçekten çok doğru bir söz.
tanıdığım birkaç arkadaşım AOA yerine konulan programdan bahsettiler geçenlerde yeni görmüşler ama tabiki AOA gibi olamayacağınıda söylediler. inşallah biz asıl programımıza kavuşuruz taklitlerden kurtulup
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.