|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | |
abersan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eki 2007 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 97 |
![]() Gönderim Zamanı: 22 Oca 2008 Saat 16:35 |
4 aydır süren calışmalarımız nihayet sona erdi.biraz önce test yaptım iki cizgiyi gördüm cok şükür
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
fatoş ![]() Pırlanta Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 16089 |
![]() |
Ay canım gözünaydın, çok sevindim
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
abersan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eki 2007 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 97 |
![]() |
çok teşekkür ederim hiç kimseye söylemedim daha
|
|
![]() |
|
aysegulce ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eki 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1814 |
![]() |
Hayırlı olsun canım... Gözün aydın... Sağlıkla kucağına aldığın günlere inşallah...
|
|
![]() |
|
fatoş ![]() Pırlanta Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 16089 |
![]() |
Ay ne heyecandır şimdi, eşinin öğrenince tepkisini de yaz olur mu
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zehra ![]() Kıdemli Moderatör ![]() "Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE" Kayıt Tarihi: 03 May 2007 Konum: Yaseminin Kalbi Durum: Aktif Değil Puanlar: 9194 |
![]() |
ayy gözün aydın olsun canım ne güzel bi duygu .. allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin . evet faoşun dediği gibi mutlak yaz eşinin tepkisini
|
|
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
|
![]() |
|
![]() |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=641&KW=s%FCp%FCrge daha önce eşlerimizin tepkisini paylaştığımız bir topik de vardı, buraya da bak istersen
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ziyaretçi ![]() Misafir ![]() |
![]() |
ay canım tebrik ederim
![]() gec kalmışım ama benim yapmayı düşündüğüm ve yapamadığım bişey vardı..
gerçeğine benzeyen bir bebek alıp bebeğimizin hitabıyla eşime bir mektup yazıp tabi süslü püslü bir şekilde bebeğinb eline verip,o bebeğide eşime paketleyip vermekti..hiç bişey söylemeyip sadece paketi açıp bebeği görecek ve mektubu okuyacaktı
![]() ![]() çalışıyodum o zaman dışardaydım koştur koştur bir halde...eczaneye gidip test aldım ve eve çıktım,test pozitifti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|