|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | |
emerlike ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 90 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Eyl 2015 Saat 22:38 |
Hocam kolay gelsin 5.5 yasindaki kizimin 38 civari atesi ve suyu dahil kusmasi var ishal simdilik yok..su icio yarim saat sonra iki katini kisuyor butun gun boyleydi..ne yediyse ne ictiyse kustu... Ne yapalim hocam..cok tesekkurler simdiden...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120791 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Boyle asiri kusmalari oldugunda; Emedur100 fitil, gunde:2x1 kullanabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
Mütevazi ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 56 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dr vey bizde şuan tatildeyiz ve oğlum 1 yaşında aniden uykudan uyaninca kusmaya başladı ve ne ictiyse kustu emiyo ve su iciyo sadece ne yapacagimizi sasrdik farkli bir yerde olunca , hemen buraya en yakin acile goturduk minoset surup verdi onu verince bulanti gecti simdi ise ates var 38.5 sık sık ılık dus aldiriyorum bugunde hapsirik ve burun akintisi basladi
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120791 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Pardon da yani.... Tatile; deniz kenarina giden zaten havuza-denize girer...... Lafmi bu yani!!! Ayni hastalik Yayla'da oldugunda ne diyecek acaba!
Denizden mikrop kapilmaz.. O sarlatan hayal goruyor.. Acip;iki kitap okusa ogrenirde, nerde oyle Turk doktoru!!! Yedigi-ictigi bir gidadan mikrop kapmis.. SAKIN: Ilac/Antibiyotik vermeyin. Minoset, bildiginiz Calpol'dur, sadece ates dusurur. Eger kusma ile birlikte Grip arazlari devam ederse, Domuz Gribidir, sakin ilac/ antibiyotik vermeyin. |
|
![]() |
|
Mütevazi ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 56 |
Cevabınız ićin cok tesekkür ederim dr Bey , , oglumun ilk gun kusmasi oldu sonra gecti ne yese kusuyordu minosetten sonra gecti , suan ishal basladi iki gundur hapsirik ve burun akimtisida var atesi suara normal seyrediyo fakat ayni hastalik bana ve babasinada gecti ben ne yesem cikariyorum halsiz dustum ishal ve ateste var ne yapicagimizi sasirdik :(
|
|
![]() |
|
Dr bey bir hatamı düzeltmek istiyorum minoset demisim hep metpamit surup olacakti demek istedigim karistirmisim kusura bakmayin
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Metpamid, kusma ilacidir, ancak; bu ilacida kusmazsa, ise yarar.
Grip arazlari yaninda; kusma-ishal olmasi; Domuz Gribini isaret eder, sakin ilac veya Antibiyotik kullanmayin, duman olursunuz. |
|
![]() |
|
Çok sağolun Dr Bey Allah razı olsun sizden bilgilendirdiginiz icin
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|