Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Diş mi grip mi?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumDiş mi grip mi?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Didemerve Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 86
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Didemerve Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Diş mi grip mi?
    Gönderim Zamanı: 22 Oca 2016 Saat 18:52
Dr. Bey. Kızım 8 aylık. Yaklaşık 20 gün önce aılecek grip olduk geçtı o zaman da ateşliydı sizin tavsiyelerinizle 3 günde atlattı. İlk kez dr a goturmedım. Cunku sızı yeni tanıdım tesekkür ederim.ilk deneyimimiz oldu.
Bugün sabah 37.2 cıvarı atesle uyandı. Düşürmüyorm tabi. Cok az halsizliği var.bır kez de jel gıbı kaka yaptı.ara ara kulagını tutuyor. Cokca da alt diş etlerı kaşınıyor. Hep emmek istiyor. . Sız diş sıkıntı yapmaz dersınız hep. Şimdi bunlar tesadüf mü?arkadan grıp arazları gelebılırmı ki 20 gun arayla??

Düzenleyen Didemerve - 22 Oca 2016 Saat 18:56
Selinserranınannesi
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118109
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Oca 2016 Saat 21:06
Sut disleri; ASLA hicbir rahatsizlik vermez.. Tesadufidir... Aksi olsa idi, 20 sut disinin yirmisinde de,
cikarlarken; ayni sikayetlerin olmasi gerekirdi.
38 ve ustune ates diyoruz.
Grip???  Olabilir, olmayabilir, ama her durumdada, zaten yapilacaklar aynidir.
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Didemerve Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Oca 2016 Saat 15:38
Diş konusunda haklısınız Dr. Bey. Gece ates 38.6 oldu. İlaç vermedim. Bıraz önce artık cok aglayınca halsiz düştü. paranox fıtıl verdım. Rahatlayıp uyudu. Meme emdıgı ıcın dılı beyaz anlayamıyorum koku ve pası. Akıntı öksürük yok. Ellerı çok agzında. Dedesi gördü halını bana cok kızdı. Iltıhabı olsaymış boğazında nasıl cesaret edıyormuşum. Nıye tahlıl yaptırmıyormuşum. Azar yedik birsürü:( inşallah atlatır gecen sefer ki gibi.

Düzenleyen Didemerve - 23 Oca 2016 Saat 18:17
Selinserranınannesi
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Oca 2016 Saat 19:04
Ilk 1 sene icinde, anneden gecen antikorlar yuzunde, zaten Antibiyotiklik hastaliklar son derecede nadirdir.
Olanlarda genellikle; Hastane Enfeksiyonlaridir.
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Didemerve Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Oca 2016 Saat 15:01
Hocam atesı 38 39 oldu hep. Baygın gibi yavrum. Bugün de ishal eklendi. Gun içinde 3.sulu kaka yapışı. Yedıgı bişeyden mıkrop kapmş olabılır mı?. hala akıntı filan yok. Genız akıntısı var bol bol. İnşallh kusma da eklenmez. Doğru düzgün bir yere de cıkmıyoruz. Nerden bukuyor bu mikroplar anlamıyorum.

Düzenleyen Didemerve - 24 Oca 2016 Saat 18:10
Selinserranınannesi
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Didemerve Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Oca 2016 Saat 17:30
Dr. Bey bir de aklıma geldı kı calpol ıcırmştm sabah cok huzursuz dıye o da ıshal yapmş olabılır mı?sıkıstıgımızda sadece paranox kullansam olmaz mı dönüşüm olmadan?bir de cok gaz cıkarıyor hem alt hem üstten.

Düzenleyen Didemerve - 24 Oca 2016 Saat 17:37
Selinserranınannesi
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Oca 2016 Saat 18:12
1- Evet, yedigi-ictigi bir gidadan mikrop kapmis. Bunlar zararli enfeksiyonlar degildir,
    bagisiklik bu sekilde gelisir.
2- Domuz Gribi de olabilir ama, neticede ikisindede ilac verilmedigi icin, hangisinin oldugu o kadar onemli degildir.
3- Calpol; ishal yapmaz, ishal varken Fitiller cok etkili olmaz.
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Didemerve Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Oca 2016 Saat 18:48
Nasıl mıkrop kapmasın ne bulursa agzında şu sıralar. Cevabınızı bı arkadasma okudum. Onun cocugu da hastalanmş aynı şekılde 6 aylıkmş. Bagırsak enfeksıyonu teshısı koymuş dr. 3 iğne yapmş. Öyle iyilesmış. Esım duyunca hemen hastaneye gıdelm dıye tutturdu. Ama sizin söyledıklernızı ıkna ederek anlatmaya calıştım. Su kaybetmesin dıye bol emzırıp su içirıyorum. Bactrim içıreyım mi her ıhtımale karsı?evde var. . Tesekkür ederim Kadir Bey. İnşallah iyleşir yavrum

Düzenleyen Didemerve - 25 Oca 2016 Saat 01:08
Selinserranınannesi
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.