|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
Didem_gfr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eyl 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Tem 2017 Saat 20:07 |
Dr. Kadir Bey merhaba,
30 aylik oglum ayak bas parmagini carpmisti ve enfeksiyon dolmustu biraz sonra antibiyotikli krem kullandik gecti. 2 gun arkasindan bugun hastalandi, atesi cikti. Alakali mi bilmiyorum. Benim asil merak ettigim bugun hic boynunu cevirmiyor ve kucagimdayken yana yatiracakken dusecek gibi irkilip bana siki siki sariliyor. Bir fikriniz var mi acaba? Saygilaria |
|
![]() |
|
Didem_gfr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eyl 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
Bu arada cok panik olduk ve doktora gttik. Menenjit degilmis boynu tutulmus antibiyotik verdi. Bu test sonucuna gorkullanmamiz gerekir mi acaba?
Saygilarimla |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117324 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dogru....Anlattiklarinizdan, ben de ilk once; "Acaba, Menenjit mi??" diye okudum.. AMA, bu devirde, asilari yapilmis bir cocukta "Menenjit" olmasi nerede ise imkansizdir.. Tek kaygim; bazi asi yaptirmayan ailelerin cocugu olma ihtimali idi.. Antibiyotik kullanmasi gerekiyor.. Hatta agizdan ilac alamiyorsa, Antibiyotigi, igne olarak da verebilirsiniz. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
Bu tabloda ne antibiyotik kullanmamizi gerektiriyor acaba merak ettim anlamak icin.
Bir de boynu icin kullanabilecegimiz bir krem vs var mi acaba? Hala ayni boynu ayni hic ceviremiyor.. Saygilarimla |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
Antibiyotigi vermeye basladim ama igne neden vermis kullanmali miyim? Boynu gecmedi hala kipirdatamiyor. 2 gun sonra ingiltereye gidiyoruz 1,5 ay kalicaz orada cok zor cocuga igne yapmazlar, ozel dontor yok nhs kabul etmez vs.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
Dr. Kadir Bey ozetleyecek olursam,
Bugun gunduz baska dr a gittim. Boyunda tutukluk olmadigini lenfin cok buyudugunu ve mutlaka igne yaptirmam gerektirdigini soyledi. Boylelikle acilde seruma novosef 1mg karistirilarak verildi ve atesi ve agrisi oldugu icin novalgin serum verildi. Bu sabah basladigim augmentin antibiyotigi birakmami ve novosef igne ile birlikte Bactrim suruba devam etmemi soyledi. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|