|
Kız çocukta akinti |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
Gmzblt ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 199 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Oca 2021 Saat 22:36 |
Hocam 7 yaşındaki kızımın uzun zamandır akıntısı oluyor.onceleri pek önemsemedim ama son zamanlarda günde 2-3 kez çamaşır değiştirmeye başlayınca tedirgin oldum.rengi sarı gibi yeşil gibi.ikisinin ortası tam bilemedim.bu konuda önceki yazılarınızda sabunlu ılık suya 10 dk. Kadar oturtun demissiniz.3 gündür yapıyoruz.baya azalma var.ama geçmedi henüz.ne kadar devam edelim hocam.cocuklarda bu durum ne kadar önemli.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117864 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Vagen icinde bir yabanci cisim(???) olabilir, sabunlu sicak su ve "telefon dus" ile temizlik yapin.
|
|
![]() |
|
Gmzblt ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 199 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam hocam sabunlu suya devam ediyoruz.cok çok azaldı zaten.yabanci cismi anlayamadım.nasil anlaşılır ki
|
|
![]() |
|
Cisim olup olmadigi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117864 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir "kum tanesi" kadar herhangi bir sey yapabilir. Silerken bir parca tuvalet kagidi bile kalmis olabilir..
|
|
![]() |
|
Anladım hocam.peki kaldıysa öyle birşey sabunlu su onu da temizler mi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Daha ziyade; "Su akintisi" o isi gorur.
|
|
![]() |
|
Hocam bir hafta boyunca sabunlu sıcak suya oturttuk ama hala geçmedi akinti.cocuk doktoruna götürelim mi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|