|
Mide agrisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 9> |
Yazar | |
Nanac ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Şub 2021 Saat 19:57 |
Hocam yeni üye oldum.. yanlis yeremi yazıyorum bilmiyorum..kendimle ilgili soracağım 15 gun once gece uykudan uyandiran mide agrisi oldu..tam epigastrik bölgede..15 gundur 2 gece olursa 1 gece olmuyordu son beş gündür gündüzde eklendi ..Yani dr güvenim.kalmadi once size sormak istedim ..korkuyorum ..uykudan uyandıran ağrılar önemsemeli diye okudum..cok tesekkurler..4 yıldır takipteyim.sizi..🤲
Düzenleyen Nanac - 08 Şub 2021 Saat 19:59 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120787 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aksam, yemekten once, 1 tablet Famodin40 alin, 2-3 gunde sonuc alirsiniz. Agrilariniz 2-3 gunde gecse bile
en az 1 ay ilac alin.
|
|
![]() |
|
Nanac ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok saolun hocam..yaşım 42 7 v3 3 yas olcak 2 çocuğum.var ..ellerinizden öper.. 3 yas olacak olan hala emiyor..
![]() Düzenleyen Nanac - 09 Şub 2021 Saat 08:10 |
|
![]() |
|
Hocam tekrara rahatsız ediyorum..famodin dun alabildim..diyetle gece agrım pek olmuyor ama gunduz yemekten 2 saat sonra bir başlıyor değişik bir agri tam ortada gibi sag kaburga altina ve sırta vuru gibi..famodin sabah alırsam ac mi tokmu almalıyım.. eğer 1 ay sonra devam ederse endoskopi olayimmi ..?yas 42..tesekkurler..birde meteospasmy hakkında yorumunuz?
Düzenleyen Nanac - 18 Şub 2021 Saat 09:47 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120787 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Emzirirken, Famodin alabilirsiniz.
2- Senede bir defa Dvit3 icecekler icin, "OLCUM" gerekmez. 3- Sag kaburga ve sirta vuran agrilar, SAFRA kesesine baglidir. Endoskopi gerekmez. Bu durumda, Famodin ise yaramaz. Safra kesesi ameliyati gerekebilir. 4- "Meteospsmyl" sadece "hassas barsak sendromu'nda" kullanilir. Sizinle bir ilgisi yok.
|
|
![]() |
|
Allah razı olsun hocam cok teşekküler....🤲🤲🤲🤲ozaman 1 ay kullanayim geçmezse saframami baktirayim.. ilk mide ağrısıyla gece başladı ama sırta falan vurmuyordu ..o dönem oruç tuttum aralıklı ondan Mİ bilmiyorum...Ama 11 gundur sukur gece ağrı yok gunduz de yemekten sonra baslayan ağrı daha yemek bitmeden başlıyor gun boyu cok şiddetli degil ama rahatsız edecek şekilde oluyor..sirt agrım yillardir var olduğu icin tam anlayamıyorum.. o yüzden famodin kullanayim...sabah ac mi alayim hocam?valla cok konuştum yine..
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Famodin, 1-2 gunde etki etmezse, safra kesenize baktirin.
Aksam, (ac-tok farketmez) alin.
|
|
![]() |
|
Cok tesekkurler hocam..Allah razı olsun..ben sabahları ac alıyorum bugun 3.gun inşallah gecer🤲🤲
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 9> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|