|
Kulak alti agri |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
turbosenna ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağu 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 86 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı turbosenna
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 May 2021 Saat 17:41 |
Hocam merhaba
2017 ocak dogumlu oglumun sol tarafi kulaginin alt kisminda dokununca agri oldugunu belirtiyor, dokunmazsak herhangi bir sey yok, onceki yazilariniza kabakulak mi diye baktim ama bu sanki lenf gibi sol kisim sag kisma gore biraz daha sis sanki, bunun disinda ates vs yok sadece dokununca agri var, Birde dun gunes ruzgar karisik disarida durdu kas agrisi olabilirmi Nasil bir yol izlemeliyiz
Düzenleyen turbosenna - 02 May 2021 Saat 18:02 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118240 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kabakulak ise; eksi bir gida yerese, agri olur.
|
|
![]() |
|
turbosenna ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağu 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 86 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı turbosenna
Hocam eksi gida denedin agri yok bu lenf minyoksa kas agrisimi onemli birseymi
Hocam eski mesajlarinizi okudum, cocuga tekrar baktim mercimek buyuklugunde bir yer var oraya dokudngumuzda agri var diyor kizariklik sislik o belgede sicaklik yok bu yizden de kafam karisti bu enfeksiyon sonrasimi yoksa antibiyotik gerektiren bir turmu dokununca agri olma nedeni ne olabilir Düzenleyen turbosenna - 02 May 2021 Saat 21:13 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118240 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kurcalamayin. Antibiyotik gerekse idi; ATES olurdu.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı turbosenna
Hocam kusura bakmayın tekrardan rahatsız ediyorum,
bu gecede gece ağlayarak uyandı yine aynı yerini göstererek ateş vs herhangi bir şey yoktu, burada muayenesine güvendiğimiz çocuk doktoruna götürdük ve d vitaminini merak ediyorduk, boyun ultrasonu çektiler sonucu pdf olarak yüklüyorum müsadeniz varsa; bu lenflerin bu şekilde olması korkulması gereken bir durummu ? wbc 7 civarlarında muhtemelen viral enfeksiyon geçirmiş, yine de antibiyotik verdi lenfler için kullanmayı düşünmüyoruz, yalnız ağrı olduğu zaman dolven veriyoruz yanlış mı yapıyoruz ? bir kaç tane lenf saydı büyüklük olarak korkmalımıyız bu durumdan? Düzenleyen turbosenna - 04 May 2021 Saat 11:39 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN, Antibiyotik kullanmayin. Agri kesici verebilirsiniz.
Tahlideki degerler, yasina gore normal.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı turbosenna
Hocam tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın,
1.bu lenf bezinin şişliği yüzün sol kısmında şişikliğe yol açar mı ? halen ateş vs yok ama sanki biraz daha şiş kabakulak değil muhtemelen ekşi şeylere karşı bir problemi yok bu şişlik korkutuyor bizi, bugun sabahtan sanki biraz daha siskindi ama su an dune gore benzer 2. Hocam antibiyotik gerektirmesi icin mutlaka wbc nin yuksek olmasi gerekli degil mi? Sunu demek istiyorum, ates olmadan wbc dusukken sisiklik ve agri nedeniyle antibiyotik gerekir mi? Duz mantik yuruterek eger antibiyotik gerekse mutlaka wbc yuksek olurdu ve siskinlik yumurta cesametinde olurdu degil mi? 3. Burada doktora fikir bile sordugumuzda mutlaka antibiyotik kullanilmasini eger 2 hafta icinde inmezse hematoloji vs sevkedilmesi gerektigini soylemekteler
Düzenleyen turbosenna - 05 May 2021 Saat 13:10 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Lenf bezlerinin ayrimi ile ilgili eski mailleri okuyun.
2- Gorunurde bir sislik varsa, resim gonderin. 3- Antibiyotik gereken durumda, Lenf bezinde ani buyume olur, ustteki deri kizarmistir ve ellediginizde ele sicak gelir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|