|
Lenf bezi hematoloji |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
catwalk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mar 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Tem 2021 Saat 10:41 |
Öncelikle merhaba Kadir bey. 3 yaşındaKızımın bir yıldır sol tarafta boyunun bitiminde yanda bir Ve kulak arkasında aynı boyutta kalan bezeşeri var. Geçen gün tam ense tarafında bir beze daha çıktı Doktoruna götürdük .ayrıntılı kan tahlili ve ultrason yapıldı. Karaciğer ve dalakta büyüme yok. Kan tahlillerininde normal olduğu söylendi fakat önlem olarak hematolojiyle görüşmemiz istendi. Sizin fikriniz benim için çok önemli.şimdiden teşekkür ederim.
Düzenleyen catwalk - 08 Tem 2021 Saat 12:27 |
|
![]() |
|
catwalk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mar 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sağ posterior aurikular,sol supraklaviküler ve en büyüğü suboksipital bölgede 10x6 mm boyutunda ovoid konfigürasyonda birkaç adet lenf nodu izlendi. Ultrason raporu.
Kanda sedim,crp gibi bütün dwğerlere bakıldı.herşeyin normal olduğu sadece d vitamininin düşük olduğu söylendi.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119010 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yani.... Cahil mi desem... Sahtekar mı desem...
Hadi Kan Sayımı yaptı, Kan tahlili NE OLUYOR? Bi "Gebelik Testi" kalmış bakılmadık!! 3 yaşında bir çocukta, Kolesterol, Trigliserid niye bakıyor? Bir tek D vitamin seviyesi anormal düşük, onu halletmeniz gerekir. Hemen 1 ampul;Dvit3 içirin, Ağustos ayında 1 tane daha içirin ve Ekim ayında SADECE Dvitamin seviyesi baktırıp bana yazın. Lenf bezi için; hiçbir şey gerekmez. Hematoloji'ye filan da gitmeyin. |
|
![]() |
|
Size ne desem ,nasıl teşekkür etsem az.nasıl rahatladım bilemezsiniz.köprücük kemiğindeki beze beni çok korkutmuştu.ama 1 yıldır var.onu da önemsemeyelim mi Kadir bey?çok kötü şeyler okudum çünkü.
Düzenleyen catwalk - 08 Tem 2021 Saat 13:08 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119010 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Okumayın. Bilhassa Türk doktorların yazıları okumayın.
Tamamı hasta kotarma çabaları!!
|
|
![]() |
|
Yani köprücük kemiğindeki beze de sıkıntı olsaydı bu tahlillerde ve çocuğun genel durumunda bir belirti olurdu değil mi?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
"Bu tahlillerde" esasında lenfoma belli olmaz.. Dediğim gibi: "Tamamen duygusal" !!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|