|
Krup |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
yavrusu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağu 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 175 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ara 2022 Saat 09:01 |
Kadir hocam merhabalar. Oğlum birinci sınıfa gidiyor. Dün boğazı ağrıyordu ateş yapmadı. Hafif bir grip olacak zannettim ama sabaha karşı boğulur gibi öksürmeye başladı. Giydirip cama soğuk havaya çıkardım. Rahatladı ama camdan ayrılmak istemedi. Evi soğuk hava deposuna çevirdim. Camları açtım. Bir ölçek dolven verdim.. Bir ay öncede gece yarısı tıkanmıştı acilde iğne yaptırdık rahatladı. Kaç kere krup olacak bağışıklık kazanmıyor mu? Kendisine bunun 3 gece süreceğini anlattım ya da iğne yaptırırız dedim. İğne istemiyor. 3 gece sabaha kadar soğukta nasıl geçer bunun bir kolayı yok mu hocam? Sarıp sarmalandık battaniyenin altında oturuyoruz ama ben üşüyorum. Oğlum üşümediğini söylüyor ama böyle daha kötüye gider diye korkuyorum. Camları kapattırmıyor. Daha kolay bir yolu yok mu? Zorla iğne yaptırmak istemiyorum. Herşey için teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
yavrusu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağu 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 175 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir arkadaşa Dr dondurma yedir demiş. Dolaptan soğuk süt versem iyi gelir mi? Yoksa kötü fikir mi? Sıcak buhar yapalım mı gün içinde. Dün gece yatmadan önce yapmıştık
|
|
![]() |
|
Kadir hocam dün akşam yarım limona yakın yemişti. Onun etkisi olur mu? Öksürük sabaha karşı tuttu. Geçen sefer yattıktan 2 saat sonra öksürük krizine girmişti. Soluğu acilde almıştık. Sadece decort yaptırdım diğer şeyleri kabul etmedim. Çömez bir Dr vardı ( tabirimin kusuruna bakmayın) çakal birine denk gelirsek başımıza ne geleceği belli olmaz. Bu sene daha da garip şeyler oluyor Türkiye de. Hastalıklar da bir garip hastaneler daha da garip. Hakkınızı helal edin.
|
|
![]() |
|
Kadir hocam çok sordum ama boğaz spreyi iyi gelir mi yoksa daha kötü mü yapar? Tanflex var evde.
|
|
![]() |
|
Ateşi çıkmaya başladı. Şuan 38.5 sabah 8 de bir ölçek dolven vermiştim ödemi alır diye. Başka ilaç vermedim. Gece yine yatmadan dolven vermeyi düşünüyordum. Siz ateşi düşürmeyin diyorsunuz. Mecbur kalmadıkça şurup vermiyorum. Ateş olursa krup nasıl seyreder gece. Soğukta çok durdu. O yüzden virüslerin direnci artıp ateşi yükselmiş olabilir mi? Ateşliyken öksürük krizi gelse soğuk havaya çıkarmalı mıyım?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119016 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Krup ise, sadece 3 gece olur. Sicak buhar uygulamayin.
Soguga cikarirken, sarip sarmalayin, vucudu sogumasin.
|
|
![]() |
|
Oğlum Mart 2016 doğumlu. Daha önce 2 ve 2,5 yaşında havale geçirdi. Az önce ateşi 38.5 iken sesi boguklasmaya başladığı için sarıp camı açmıştım. Havale geçirdi. Bu normal mi? Bu yaşta. Çok korkuyorum. Evde yalnızız. Kendinden geçmiş vaziyette uyuyor. Nefes alıyor. Ter attı.YARDIM lütfen
|
|
![]() |
|
Neyi yanlış yaptım hiçbir ilaç vermedim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|