Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - oynatmaya az kaldı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuoynatmaya az kaldı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 5>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
lagrima Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 624
Mesajın Direkt Linki Konu: oynatmaya az kaldı
    Gönderim Zamanı: 01 May 2012 Saat 13:32
ya çıldırcam günlerdir gece 4 den sonra uyumuyor ve aglıyor sürekli mızırdanıyor.. offf uykusuzluktan gebercem sinirlerim laçkalaştı iyicene .sütümde azaldı :( offfffffff ne bitmez tükenmez gazmış anasını satayım. yok böyle birşey pırtlatıyor pırtlatıyor hala gazı varrrr anlamadım gitti. gaz yapar denilen hiçbirşey yemiyorum içmiyorum bu nedir yaa.. 
gündüzleride 5 dk uyuyor uyanıyor mızırdanıyor aglıyor.. çıldırcammm artıkk başım beynim zonkluyor.. papatya nane anason aldım kaynattım içirdim şimdi umarım gazıda biter uykusuda düzelir. gaz için aldıgım om x metsil bi halta yaramadı. ha birde kaka yapamıyorrr offfffffffffffffffff çıldırcammm
Rabbim sana emanet!!
Yukarı Dön
lagrima Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 May 2012 Saat 13:35
ben napcam yaaa?? başka ne öneriniz var gaz için? ve kakada yapamıyor çözüm istiyorum lütfenn
Rabbim sana emanet!!
Yukarı Dön
dilek yiğitcan Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3304
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 May 2012 Saat 17:52
offff canım acma yaramı benim oğlan berbatı  1 yaşına kadar sürdu uykuzuluk sancısıs  gündüzlerı az yatardı saat 24.00 de kalkardı sabaha kadar uyumazdı allaha şükür şımdı büyüduk   amam gece 4 kere kalkıyom  tiş su dıye uzerını örtmesını saymadı onları sayarsam hiç yatamıyom  canları sağolsun rezencayı verdım  hındıstan cevız  baharatcılarda satılıyomuş toz şekerıyle dövup annne sutune katılıyo ondanda verdım  cevız kadar oluyomuş alt komşum yapım getırmıştı  bırde bır bezi ütütle elınle ellle ılksa karnına koy , bırde  acı elma yağı ayağını altına  ve karnına saat yönunde sürtuyodum  allah yardım etsın canım ClapClap

Düzenleyen dilek yiğitcan - 01 May 2012 Saat 17:56
Hayat bana verdiklerini düşündüm Sonra Bir de Aldıklarını, Çok Pis Kazıklanmışım .
Yukarı Dön
dilek yiğitcan Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3304
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 May 2012 Saat 17:57
mamasına  hafıf zeytınyağı koy canım
Hayat bana verdiklerini düşündüm Sonra Bir de Aldıklarını, Çok Pis Kazıklanmışım .
Yukarı Dön
yigitveysel Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 14
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 May 2012 Saat 18:34
      Ne kadar yorgun olduğunuzu anlıyorum bu yorgunluk ve uykusuzluk ta aşırı sinir yapıyor.hepsini yaşadım ama öncelikle sakin olun lütfen kimbilir ne kadar canı yanıyor ki hayati önem taşıyan uykusu bile ne kadar huzursuz.bu dönemde ona karşı daha sevecen ve sakin olun,sürekli gözlerinin içine bakın konuşun ve de kucağınızda sürekli poposunun üzerine avuç içinizle ritmik hareketlerle vurun.emin olun işe yarıyor.
Ben   armut suyunun çok faydasını gördüm,sebze pürelerine de zeytinyağı eklerdim.şekersiz kayısı kompostosunu da deneyin bence.Allah yardımcınız olsun hepsi geçip gidiyor yeter ki canları sağ olsun
HİLAL
Yukarı Dön
lagrima Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 May 2012 Saat 22:29
Orjinalini yazan: dilek yiğitcan dilek yiğitcan Yazdı:

offff canım acma yaramı benim oğlan berbatı  1 yaşına kadar sürdu uykuzuluk sancısıs  gündüzlerı az yatardı saat 24.00 de kalkardı sabaha kadar uyumazdı allaha şükür şımdı büyüduk   amam gece 4 kere kalkıyom  tiş su dıye uzerını örtmesını saymadı onları sayarsam hiç yatamıyom  canları sağolsun rezencayı verdım  hındıstan cevız  baharatcılarda satılıyomuş toz şekerıyle dövup annne sutune katılıyo ondanda verdım  cevız kadar oluyomuş alt komşum yapım getırmıştı  bırde bır bezi ütütle elınle ellle ılksa karnına koy , bırde  acı elma yağı ayağını altına  ve karnına saat yönunde sürtuyodum  allah yardım etsın canım ClapClap
onları denedim işe yaramıyor. hindistan cevizi büyük geliyor bıcakla kesiyorum ufacık oluyor ama yutamıyor :( sen nasıl veriyordun
Rabbim sana emanet!!
Yukarı Dön
lagrima Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 May 2012 Saat 22:29
Orjinalini yazan: dilek yiğitcan dilek yiğitcan Yazdı:

mamasına  hafıf zeytınyağı koy canım

koyayım cnm ama mamanın tadını değiştirmezmi?
Rabbim sana emanet!!
Yukarı Dön
lagrima Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 May 2012 Saat 22:32
Orjinalini yazan: yigitveysel yigitveysel Yazdı:

Ne kadar yorgun olduğunuzu anlıyorum bu yorgunluk ve uykusuzluk ta aşırı sinir yapıyor.hepsini yaşadım ama öncelikle sakin olun lütfen kimbilir ne kadar canı yanıyor ki hayati önem taşıyan uykusu bile ne kadar huzursuz.bu dönemde ona karşı daha sevecen ve sakin olun,sürekli gözlerinin içine bakın konuşun ve de kucağınızda sürekli poposunun üzerine avuç içinizle ritmik hareketlerle vurun.emin olun işe yarıyor.
Ben   armut suyunun çok faydasını gördüm,sebze pürelerine de zeytinyağı eklerdim.şekersiz kayısı kompostosunu da deneyin bence.Allah yardımcınız olsun hepsi geçip gidiyor yeter ki canları sağ olsun
gece belli bir saatten sonra sakin olamıyorum valla sersem gibi oluyorum :( gözümü açamıyorum gözüm kapalı yapıyorum düşün gecen gece sütümü sagarkn uyuyakalmısım sesi ve acısı tık demedi
Rabbim sana emanet!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 5>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.