Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Diğer Konular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Tepkilerinizi istiyorum(bez hakkında)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuTepkilerinizi istiyorum(bez hakkında)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 7>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
melek uslu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1365
Mesajın Direkt Linki Konu: Tepkilerinizi istiyorum(bez hakkında)
    Gönderim Zamanı: 07 May 2008 Saat 15:02
Merhaba sevgili anneler
size başıma gelen bir şey yazacağım paylaşmak ve olayı protesto etmek istedim ...

Ben .m..............x. markalı bir bezi H....t Kimya kullanıyorum hemde kızım doğduğundan beri.. Hemde öyle ucuz markalardan  değil oldukça bilinen bir marka ve markayı üreten firma  da oldukça biliniyor nerdeyse günlük yaşantımızda kullandığımız tuvalet kagıdı sıvı sabun vs bu firmaya ait ...Neyse ben yine kızımın bezini değiştirecekken birde baktım bezde elime birşey geldi bezin  lastik kısmında emici tabaka arasında yumuşak birşey var elimle bastırdım bez yapılırlen arasında sakız kalmış ......Firmayı aradım yetkiliyle konuştum önce biraz tavırlarından sinirlendim böyle aceleyle he biz adresinizi alalım telefonunuzu alalım falan lakayt konuşmalar oldu sert çıkışmak zorunda kaldım eşimle ...Neyse sonra dedilerki biz size dönelim gelip bezi alalım inceleyelim ..Bizde dedikki ama bize antetli kağıdınıza bu olayı yazıp tutanak şeklinde  yazın ve yetkili imza karşılığında bezi veririz dedik onlarda biz bugüne kadar böyle birşey yapmadık isterseniz size kullandığınız bezden getirelim 1 paket dediler bizde hayır dedik bez benim elimde hala ve bu duruma çok sinirlendim firmayı araştım ve kalite standartlarını anlatmışlar da anlatmışlar....bu bezi kızımın genital bölgesine temas edicek şekilde kullanıyoruz  hijyen kuralları, üretim gevşekliği, standartlara uymama gibi konularda derdimi anlatamadım ve kızgınım ne yapabilirim hukuki yollarda dahil ne önerirsiniz ..
Türkiye de bu olaylar pek umursanmıyor sanırım bir avukatla konuştuk fişinizle firmaya gidin yerine bez alın dediler bu kadar kolay mı ya anlamadım ben kızımın sağlığından bahsediyorum sakız da olur tükürükde başka bişeyde ..Yani kimbilir nelerle temas ettiriyoruz bebeklerimizi 

İlginize teşekkür ederim
Saygılar
Melek Aydın Uslu

Düzenleyen ifakat - 09 Oca 2009 Saat 15:32
Asya Liva
Yasam Kaynagim
Annemi ve anne olmayi anlama sebebim ben
Yukarı Dön
şevvalim Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1081
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 May 2008 Saat 15:14
çok haklısın canım.benımde basıma 6ay once bu hazır pudıngler varya arada kızıma alıyorum kakaolu ama eşım bu sefer vanılyalı almış.bır cumartesı gunu kızım yemek ıstedı. paketın yarısına gelınce ıçınden fındık kadar yeşıl bır madde çıktı.hemen eşımı aradım.aldıgım yere goturmek aklıma geldı.ama kapalı kutuya bışey yapamıyacakları ıçın pztesı gunu fırmayı aradım. senın dedıgın gıbı hemen bır karton pudıng getırdıler.ve teste goturduler.sorunun dolum aşamasından oldugunu soyleyen bır rapor gonderdıler.Bu da turkıyenın sozde bır numaralı markalarından

Ama çok pışmanım kı kendım bır laboratuvara test yaptırmadıgıma veya arenaya vermedıgıme. Su anda olsa yıne yaparım.bence arkadasım kendın test yaptırabılırsın.gereklı mahkeme açabılırsın.
Bence elınden gelenı yap.Çunku ınsanlar sustukça daha nelerden neler çıkacak allah yardımcımız olsun.........
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 16089
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 May 2008 Saat 15:46
Canım çok haklısın çok sinir bozucu bir durum, yetkililerin takındığı tavır daha da sinir bozucu Angry 
Yukarı Dön
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 May 2008 Saat 15:49
Ben noterle konuştum telefonda  sorunu anlattım firmaya bezi vermeden sizin aracılığınızla bezin içinde yabancı madde olduğunu tasdikletmek istiyorum dedim yani bez açılınca çinde oldğunu kanıtlayamam biz böyle birşey yapmıyoruz dediler valla kafam karıştı resimlerini çekeyim dedim ama bilmiyorum bende siteye yazıp firmayaı prıtesto etmeye karar verdim eminim bırdaki yüzlerce anne o bezi kullanıyordur  ismini yazmayı çok isterdim doğrusu merak edenlere cevap verebilirim özelden
  Gerçi bu konu çok dikkat çekmedi sanııırım bekleyelim bakalım UnhappyUnhappy
Asya Liva
Yasam Kaynagim
Yukarı Dön
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 May 2008 Saat 15:51
Fatoş cum ya bezin ilk ve son harfini yazabilir miyim acaba valla içimi kemiriyo bu durum
Asya Liva
Yasam Kaynagim
Yukarı Dön
ceylinsu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 831
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 May 2008 Saat 15:54
çok sinir bozucu yaaaaaaaa.bi de ne demişler biz size 1 paket gönderelim sanki biz maddi açısını düşünüyoruz.derdimiz bebeklerimiz.eğer bu site için de uygunsa deşifre edelim.hangi marka olduğunu .bizlere numarasını ver ben şahsen arar bu durumdan haberdar olduğumu ve tüm tanıdık çevreme bunu bildirip sizin ürünlerinizi kullandırtmayacağımı söylerim.ay valla çok sinirlenddim.bi de bilinen marka  pes ya o kadar reklam yapıyolar .evet bi hata olmuş olabilir ama uslupları hoş değil.
canım herşekilde arkandayım.

Yukarı Dön
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 May 2008 Saat 15:58
teşekkürler valla numarayıda ismide veririm neyse bakalım Fatoş cevap versin de olmazsa yazarım zaten Erkin beye de yazdım bakalım onun tavsiyesine göre hareket etmeyi deneyeceğim Eşimde tüketici derneğiyle konuşacak peşini bırakmayacağım bu işin ....
Asya Liva
Yasam Kaynagim
Yukarı Dön
ezel Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod

Puanlar: 5270
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 May 2008 Saat 16:04

okuyunca çok şaşırdım yetkililerinde bu derece duyarsız olmalarına çok sinirlendim açıkcası o markayı bilmek isterim bende AngryAngryAngry sadece bez değil diğer ürünlerinide güvenip almamak gerekirAngryAngry siteye marka yazmak sanırım doğru değil melekcim bana markayı özelden yazarmısın...

SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 7>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.