Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
miss hugolina
Pırlanta Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9109
|
Konu: KAÇ GÜNDE GEÇER?kusma Gönderim Zamanı: 26 May 2008 Saat 14:51 |
Merhaba arkadaşlar...
2 gündür ben ve bebeğim çok kötüyüz.Grip olmuşuz.Ateşle başladı,önce dişten sandık ama 38 derece ateş dişten olmazmış.Burnunda göğüsünde hırıltı var,tıkandıkça korkudan kusuyor,hemde midesinde ne varsa   antibiyotik kullanıyoruz ama kustuğu için işe yaramadı,bugünde ilacını verdim,kusmasın diye kucağımda uyutuyorum...Gece hiç uyumadım.
Kusma normalmi soğuk algınlığında?kaç günde geçer?bilen varmı,ilk kez hasta oldu kuzum böyle...Umarım Allah tekrarını göstermez...
Düzenleyen ifakat - 09 Oca 2009 Saat 15:30
|
 |
snyozt
Katılımcı Üye
Puanlar: 214
|
Gönderim Zamanı: 26 May 2008 Saat 15:03 |
gecmis olsun
hırıltı varsa kusması iyi balgam cıkartıyordur. birde antibiyotik yerine sogukalgınlıgı icin ilaclar var pe...tus gibi bize doktor direk onu veriyor ve iyi geliyor ama doktora gostermen en iyisi tabi
birde ihlamur ve rezene yi kaynat limon biraz bizde de gecmeyen bir oksuruk var doktor onu tavsiye etti
tekrar gecmis olsun
|
|
 |
miss hugolina
Pırlanta Üye
|
Gönderim Zamanı: 26 May 2008 Saat 15:07 |
Teşekkürler,bizde önce yazdığın ilaçla başladık,o zaman hırıltı,tıkanma yoktu.Doktor hırıltı balgam olursa beni arayın yazdığım antibiyotiği kullanın dedi,böylelikle başladık.sürekli ağlıyor korktukça sesi bile çok kısık çıkıyor.
|
 |
şevvalim
Kıdemli Üye
Puanlar: 1081
|
Gönderim Zamanı: 26 May 2008 Saat 15:08 |
kusması ıyı canım balgamı çıkarıyor.bencede antıpıyotık yerıne bıtkı çaylerı ver.vucuttan atılımı dah kolay.tabııı kı dr kontrolunde.
|
|
 |
miss hugolina
Pırlanta Üye
|
Gönderim Zamanı: 26 May 2008 Saat 15:10 |
sevvalım Yazdı:
kusması ıyı canım balgamı çıkarıyor.bencede antıpıyotık yerıne bıtkı çaylerı ver.vucuttan atılımı dah kolay.tabııı kı dr kontrolunde. |
Teşekkürler canım,bitki çaylarından da içirmeye çalışayım,hiçbir şey yemiyor şuan,sadece emiyor.
|
 |
melek uslu
Kıdemli Üye
Puanlar: 1365
|
Gönderim Zamanı: 26 May 2008 Saat 15:23 |
CANIM KUSMASI İYİ BALGAMI ATIYO BENIM KIZIMDA BRONŞİOLİT OLMUŞTU 1 HAFTA DA TOPLADI AMA BİZİMKİ ANTİBİYOTIK İÇİNCEDE KUSTUĞU İÇİN BİZİM DR İĞNE VERDI SABAH AKŞAM İĞNE VE HIRILTININ GEÇMESİ VE NEFES AÇMASI İÇİN V...N...N ŞURUP KULLANDIK BİDE BAN ASYA ÇOK AĞLAYINCA AÇIK HAVADA KUCAAMDA UYUTUYODUM UYUYUNCA EMZİRİYODUM BÖYLECE DAHA SAKIN NEFES ALINCA HIRLTI ÖKSÜRÜK BURUN TIKANIKLIĞI AZALIYO KUSMASI NİSPETEN AZALIYO AMA 1 HAFTADAN ÖNCE SONUÇ BEKLEME
|
Asya Liva 
Yasam Kaynagim
Annemi ve anne olmayi anlama sebebim ben
|
 |
snyozt
Katılımcı Üye
Puanlar: 214
|
Gönderim Zamanı: 26 May 2008 Saat 15:23 |
dr bana ihlamur ver dedi ve tatsız diye icmezse seker yerine elma koy kaynat dedi.
bi de oyle dene.. belki tatsız diye icmiyor olabilir
|
|
 |
deryayuz
Katılımcı Üye
Puanlar: 185
|
Gönderim Zamanı: 26 May 2008 Saat 15:26 |
çok geçmiş olsun.acil sifalar diliyoruz oğlum ve ben....
|
|
 |