|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 5> |
Yazar | |||
lagrima ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2011 Konum: Rabbime emanet! Durum: Aktif Değil Puanlar: 735 |
![]() Gönderim Zamanı: 27 Kas 2011 Saat 20:18 |
||
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Gülsen ![]() Moderatör ![]() Yazıldığı gibi okunur:) Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 8280 |
![]() |
||
Çünkü bu konular katılımcı üye ve üstü üyelerimize açık konular siz henüz üye statüsündesiniz mesaj sayınız arttıkça katılımcı ,kıdemli,altın,elmas,prlanta üye olarak statünün yükselecektir.
|
|||
![]() |
|||
Gülsen ![]() Moderatör ![]() Yazıldığı gibi okunur:) Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 8280 |
![]() |
||
1 - 149 mesaj atanlar "üye", 150 - 749 mesaj atanlar "katılımcı üye", 750 üzerinde mesaj atanlar da "kıdemli üye" 2000 üzerinde mesaj atanlar "altın üye" 5000 üzerinde mesaj atanlar "elmas üye" 10000 üzerinde mesaj atanlar "pırlanta üye"
|
|||
![]() |
|||
lagrima ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2011 Konum: Rabbime emanet! Durum: Aktif Değil Puanlar: 735 |
![]() |
||
hımmm anladımm teşekkürler...
|
|||
|
|||
![]() |
|||
zelihaveada ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kas 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
![]() |
||
doktorlara neden soru soramıyorum?
|
|||
![]() |
|||
![]() |
||
Uzmanımız Kadir Bey'i kastediyorsanız kendisi şu sıra soruları cevaplamıyor.
Linkinde açıklamamız mevcut
|
|||
![]() |
|||
kübRAbia ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kas 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 907 |
![]() |
||
arkadaşlar ben henüz bugün katıldım arnıza ama bu işi kıvıramayacağım galiba nereye el atsa nereye yorum yapmak istesem üzgünüm yasaklanmıştır gibi bir yazı çıkıyor,eee nereye ne yazacağız o zamn her yer yasaklı,yardımlarınızı heyecanla bekliyorum selamlar
|
|||
![]() |
|||
![]() |
||
Fatma hanım mesajınızı buraya taşıdım sorunuzun cevabı bu linkte var
![]() |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 5> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|