|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 5> |
Yazar | |||
seydaulgen ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şub 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 50 |
![]() Gönderim Zamanı: 04 Nis 2008 Saat 01:10 |
||
Benim kızım şu anda 5.5 aylık oldu. Daha önce emmesiyle ilgili bi problem yaşamıştım onuda burda yazmıştım zaten okuyan ve fikir veren arkadaşlar bilirler. Bu ay dr kontrolüne gittiğimizde 500 gr almıştı yani dr göre normal ama diğer ayların oranlarına göre bana göre yetersizdi ve nitekim bundan dolayı kaka yapamama gibi bi problemle karşılaştım. Geçen ay 1 kere oldu dr arayıp ne yapıcamı sorduğumda 48 saat çıkmazsa fitil ver demişti öle de yapmıştım. Ama bu ay 20 gündür aynı problemimiz devam ediyo. 4-5 gün çıkmadığı oluyo bende fitil veriyorum zaten Dr muz fitil ver diyo ama ben de mrk ediyorum bu fitil nereye kadar verilicek yani ne zaman düzene giricek anlamadım gitti. Bence fitil geçici bi çözüm. Bana kalıcı çözümler lazım. Ne duyarsam denemeye başladım 3 gündür armut suyu kayısı suyu veriyorum. Poposuna zeytinyağı denedim bi işe yaramadı bizim kızda. Mamasınada su yerine kayısı suyu koyuyorum. Yine kabız yine kabız... Drlara göre normal olan bu durum bana göre hiç normal deil yani... Ayrıca annesütünden arta kalan bişi kalmadığı için dışarı atıcak, kaka yapamıyo diye bişeyler okumuştum ama doğru olduğuna inanmıyorum. Çünkü en son 5 gün kakasını yapamıyan kızıma fitil vermek zorunda kaldığımda inanamazsınız tam 5 günlük yapmıştı bezler dolusu en son yıkamakla temizledik... Dedikleri gibi olsaydı fitillede çıkaracak bişi olmazdı herhalde !!!
Siz ne diyosunuz arkadaşlar başka önerisi tavsiyesi olan varmı?
|
|||
![]() |
|||
sevalce ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şub 2008 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Puanlar: 715 |
![]() |
||
Sütü yağlı olan annelerin bebeklerinde görülür kabızlık.Kendinde bol bol
kayısı,incir yiyebilir,pilav,muz türü kabızlık yapan şeylerdende uzak dur
derim canım geçmiş olsun Düzenleyen sevalce - 04 Nis 2008 Saat 01:33 |
|||
![]() |
|||
fatoş ![]() Pırlanta Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 15446 |
![]() |
||
Canım ben 6 aya kadar sadece emzirdim, o dönemde benim de bebeğim kakasını pek yapamıyordu, ek gıdaya geçince yapmaya başladı, meğer doymuyormuş yavrum
![]() Ek gıdaya geçmiş miydiniz, gerçi ek gıdaya geçiş dönemlerinde de kaka yapmaları bazen sorun olabiliyor
![]() |
|||
![]() |
|||
seydaulgen ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şub 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 50 |
![]() |
||
saol cnm.
ben yediklerime çok dikkat ediyorum zaten günde 2- 2.5 lt su içiyorum.
Dediğin doğru olabilir ama şimdiye kadar olmadı daha yeni 20 gündür böle bi problemle uğraşıyorum.
|
|||
![]() |
|||
![]() |
||
Benim 20 gün öncesine kadar böle bi problemim yoktu. Gelişimide kilo alımıda gayet normaldi ama bu aralar yeterince beslenemediği için kakasını yapamıyo diye düşünüyorum. Bu yüzdende mama ile takviye etmeye başladım. Aç karnına 1 kaşık zeytinyağ içirmeyi deniycem bi o kaldı onuda yarın deniycem
![]() saol cnm
|
|||
![]() |
|||
fatoş ![]() Pırlanta Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 15446 |
![]() |
||
Onu yapma canım, Benal Hanım da tavsiye etmiyor
|
|||
![]() |
|||
![]() |
||
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=6641&KW=kab%FDz
Canım buradaki cevaplar da belki işine yarar
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
||
okudum cnm çok saol.
geçen gün anasağlığına götürdüm bende ordaki dr da bağırsaklarını yumuşatıcı bi şurup verdi ama 4 gündür kullanmama rağmen bi işe yaramadığını düşünüyorum. Kendi dr muza götürücem artık..
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 5> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|