Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Bebek Bakımı
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - dişimiz çıkıyo, çok acıyoooo
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konudişimiz çıkıyo, çok acıyoooo

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 7>
Yazar
Mesaj Tersinden sırala
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
seydaulgen Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 50
Mesajın Direkt Linki Konu: dişimiz çıkıyo, çok acıyoooo
    Gönderim Zamanı: 20 Haz 2008 Saat 23:56
Kızlar bende bişi sorucam size;
öykünazın yazdığı diş çıkarma ile ilgili yazıyı okudum aşağı yukarı benim kızımdada aynı belirtiler var. Mervem 8 aylık oldu.. Pazartesiden beri 5 gündür doğru düzgün yemiyo. Sevdiği şeyleri bile yemek istemiyo. Meme bile emmek istemiyo. bu arada memeyide bırakıcak die korkuyorum günde en fazla 3 kez emiyo..Bu 5 gün içinde normalde kabız olan kızım 2 kere sulu bişekilde ishal gibi kakasını yaptı. İlk 3 gün günde 1 kere kusuyodu son 2 gündür kusması yok ama yememeye devam ediyo tabi... çok uzun saatler aç kalıyo yawrum. Dün mesela 3.5 da çorbasını verdim taaa akşam 10 a kadar hiçbişey yediremedim ne verdiysem almadı. biraz huysuzluk var tabi.. geceleri de ağrısı var gibi ağlıyo ara ara uyanıyo tekrar sallıyorum. dişetleri biraz kabarmış gibi..

Acaba benim kızımda diş mi çıkarıyo yoksa sıcaklardan mı böle yapıyo ne dersiniz???
Star
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Puanlar: 7922
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haz 2008 Saat 23:37
Orjinalini yazan: oykunaz oykunaz Yazdı:

Konu: oğluşum doğduuu :))))
    Gönderim Zamanı: 28 Oca 2008 Saat 14:20
oğluşuma kavuştum. dünyanın en güzel gözlerine bakıp en güzel kokusunu içime çektim. benzer bi duygu kesinlikle yokmuş. 25.01.2008 hayatımın dönüm noktası oğlumla beraber benimde yeniden doğduğum gün. hamileliğim boyunca bana destek olduğunuz için sonsuz teşekkürler hepinize. oğlumu büyütürkende yanımda olacağınızı biliyorum ve bu bana çok moral oluyor. iyiki varsınız.
bah hayal eksi yazıları karıştırırken ne buldum :)))) şimdi büyüdüde dişi çıkıo oğluşunun..
ya hakikaten ne iyi yapmışsın.. Yasemin canım tam damardan olmuş buuuLOLLOL oğluşunun daha nice nice günlerini görmen dileğiyle canımmmStar
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Puanlar: 7922
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haz 2008 Saat 23:34
üst dişler fenadır ama genellikle de azılar onlardan da fena oluyor. tabi kolay çıkaranlar da vardır elbet.. şimdi felaket tellallığı yapmıyım.. bizim 11. diş ucunu gösterdi. yani şu durumda 1 azımız tamamen çıkmış bulunuyor.. hali hazırda çıkan 2 tane azı var. birinin yarısı birinin de sadece ucu çıkmış durumda.. allah önce azılarla uğraşanlara sonra da üstlerle uğraşanlara kolaylık versinWink
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Puanlar: 3414
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haz 2008 Saat 19:05
az önce yeşil soğan verdim eline kuzumun. ama ağzından başka heryere götürüyo. mama sandalyesinde oturuyodu tepsisine nasıl vuruyo sağanla görmelisinizLOLLOL sinirini, canının acısını soğandan çıkarıyo gibiydiLOLLOL ikide bir yere atıyodu en son gözüne sokmaya çalışınca elinden almak zorunda kaldımConfused
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haz 2008 Saat 16:26

canım okuyunca bende çok duygulandım. en güzel anımız bizim bebeğimizle ilk gözgöze geldiğimiz an :)) daha nice ilklerini birlikte burda yaşamak dileğiyle :))))

inşallah canım. inşallah onlarla ilgili hep güzel şeyler yaşayıp güzel şeyler paylaşırız.
Yukarı Dön
oykunaz Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2376
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haz 2008 Saat 16:05
canım okuyunca bende çok duygulandım. en güzel anımız bizim bebeğimizle ilk gözgöze geldiğimiz an :)) daha nice ilklerini birlikte burda yaşamak dileğiyle :))))
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haz 2008 Saat 15:56

oğluşuma kavuştum. dünyanın en güzel gözlerine bakıp en güzel kokusunu içime çektim. benzer bi duygu kesinlikle yokmuş. 25.01.2008 hayatımın dönüm noktası oğlumla beraber benimde yeniden doğduğum gün. hamileliğim boyunca bana destek olduğunuz için sonsuz teşekkürler hepinize. oğlumu büyütürkende yanımda olacağınızı biliyorum ve bu bana çok moral oluyor. iyiki varsınız.
bah hayal eksi yazıları karıştırırken ne buldum :)))) şimdi büyüdüde dişi çıkıo oğluşunun..

nazlı beni ağlattın kızzz. nerelere götürdün beni. gerçekten ne çabuk geçmiş zaman daha dün gibi hatırlıyorum o güzel gözlerle ilk karşılaştığım anı. o boncuk gözleriyle bana ilk bakışını. 1 hafta sonra 5. ayını dolduracak zaman çok çabuk geçiyor daha nice ilkler gösterecek bize. iyiki gelmiş dünyama.
çok teşekkür ederim beni o güzel anlara götürdüğün içinClown
Yukarı Dön
oykunaz Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2376
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haz 2008 Saat 15:48
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 7>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.