Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
burcu
Elmas Üye
Çınar'ın annesi, Forumun neşesi
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7922
|
Konu: oğlum çıldırdı, akıl istiyorum Gönderim Zamanı: 19 Şub 2009 Saat 13:54 |
ya arkadaşlar bizim şu Çınar dellendi valla iyice.. o derin mi derin karyolasında zaten zıplaya zıplaya çıkmayı başarıyordu uzun bir süredir. oynaya oynaya yerlerde uyuyup kalıyordu.. tamam kapısı kapalı ve içerde tehlikeli birşey yok.. ama son zamanlarda kapıları açar oldu. bu kapılar topuzlu ve bir güç gerektiriyor. açamaz diyordum uzun süre.. ama iki eliyle var gücüyle yükelnerek açmaya başladı.. bebefon dibimde gık dese gidiyorum yanına. fakat bu sabah sesi geliyor ama bebefondan değil uzaktan. bir fırladım yataktan salonda oturmuş akşamdan kalan kesme şekeri çay bardağını falan almış tvyi de açmış takılıyor kendi kendine.. halbuki bir tek benim odanın kapısı açık tutuyorum muhtemelen bana uğramamış bile. ya ben uyurken başka tehlikeli işler yapmaya kalkarsa çok tedirginim. ne mama sandalyesi ne birşey durdurmuyor çınarı artık. kilitlenmyor da kapı. yani kilitleniyor ama içerden sadece. o kilit de topuz çevrilince açılıyor zaten. dışardan bir çengel takayım gece öyle yatayım diyorum ama acaba bilinç altına öyle kilitlli kalıyorum falan diye kötü birşey yerleşir mi sizce.. yada kapıyı açamıyorum diye mi düşünür ne dersiniz. hadi bir akıl verin bana size zahmet 
ha bir de bu arada kilidimiz bu:
bu da arkası.. yani odanın içinde olan ve kilitlenen kısım:
Düzenleyen burcu - 19 Şub 2009 Saat 15:04
|
 ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
 |
ilal
Altın Üye
Puanlar: 3036
|
Gönderim Zamanı: 19 Şub 2009 Saat 14:09 |
annem beni kendine bağlarmış:)yanından en fazla yarım metre uzaklaşırmışım:)benimki akıl vermek değil...sana verilen akıllarını takip edeyim de ilerde bende yaparım ...sanki bizim geleceğimizde çınar gibi
|
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
|
 |
zehra
Kıdemli Moderatör
"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"
Puanlar: 9036
|
Gönderim Zamanı: 19 Şub 2009 Saat 14:12 |
ay burcu Allah yarımsın olsun kız yazdıklarını her satırında gözlerim daha açılarak okudum 
verilecek cevapları merakla bekliyorum bence bide özlem hanıma sorsan bu soruyu 
|
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
 |
mine
Altın Üye
Puanlar: 3314
|
Gönderim Zamanı: 19 Şub 2009 Saat 14:17 |
burcu dediğin gibi kendini kiltlenmiş baskı altında hisseder şimdi olmasada ileride psiklojisini etkileyebilir bence onu yapmayın ama başka bir çözümde bulamıyorum bizim kapılarımız anahtarla kilitleniyor gece yatmadan hepsini kilitleyip yatıyoruz inşallah önerisi olan arkadaşlar çıkar allah yardımcınız olsun zor bir dönem gerçekten
|
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
|
 |
burcu
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 19 Şub 2009 Saat 14:23 |
sağolun kızlar.. minecim eski evdeyken bizim kapılar da öyleydi normal kapı kolu yani.. hep kilitliyor ve anahtarı kaldırıyordum.. çok iş çıkıyordu ama sonuçta korumuş oluyordum çınarı. ama burad durum çok farklı. diğer odalara kilit taksam hani gidemese, uyanınca benim yanıma gelse diyorum ama delmişken bir kapıyı deleyim bari. amerikan kapılar acıyorum çünkü..
|
 ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
 |
gülay
Altın Üye
Puanlar: 2136
|
Gönderim Zamanı: 19 Şub 2009 Saat 14:46 |
CANIM ZOR TAM TEHLİKELİ ZAMAN İYİ GÖZETLE MEN LAZIM TOPUZUN ÜST TARAFINA KÜÇÜK HANİ ZİNCİRLİ KİLİTLER VAR ONLARDAN DENE KAPILARA
|
|
 |
burcu
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 19 Şub 2009 Saat 15:00 |
gülay Yazdı:
CANIM ZOR TAM TEHLİKELİ ZAMAN İYİ GÖZETLE MEN LAZIM TOPUZUN ÜST TARAFINA KÜÇÜK HANİ ZİNCİRLİ KİLİTLER VAR ONLARDAN DENE KAPILARA  |
nasıl bir kilit o ben anlamadım.. internette falan varsa bana link gönderir misin acaba?
|
 ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
 |
*naz*
Altın Üye
Puanlar: 4271
|
Gönderim Zamanı: 19 Şub 2009 Saat 15:03 |
|
kalbi acıtan her ne varsa;