Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - oğlum çıldırdı, akıl istiyorum
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuoğlum çıldırdı, akıl istiyorum

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 8>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7922
Mesajın Direkt Linki Konu: oğlum çıldırdı, akıl istiyorum
    Gönderim Zamanı: 19 Şub 2009 Saat 13:54
ya arkadaşlar bizim şu Çınar dellendi valla iyice.. o derin mi derin karyolasında zaten zıplaya zıplaya çıkmayı başarıyordu uzun bir süredir. oynaya oynaya yerlerde uyuyup kalıyordu.. tamam kapısı kapalı ve içerde tehlikeli birşey yok.. ama son zamanlarda kapıları açar oldu. bu kapılar topuzlu ve bir güç gerektiriyor. açamaz diyordum uzun süre.. ama iki eliyle var gücüyle yükelnerek açmaya başladı.. bebefon dibimde gık dese gidiyorum yanına. fakat bu sabah sesi geliyor ama bebefondan değil uzaktan. bir fırladım yataktan salonda oturmuş akşamdan kalan kesme şekeri çay bardağını falan almış tvyi de açmış takılıyor kendi kendine.. halbuki bir tek benim odanın kapısı açık tutuyorum muhtemelen bana uğramamış bile. ya ben uyurken başka tehlikeli işler yapmaya kalkarsa çok tedirginim. ne mama sandalyesi ne birşey durdurmuyor çınarı artık. kilitlenmyor da kapı. yani kilitleniyor ama içerden sadece. o kilit de topuz çevrilince açılıyor zaten. dışardan bir çengel takayım gece öyle yatayım diyorum ama acaba bilinç altına öyle kilitlli kalıyorum falan diye kötü birşey yerleşir mi sizce.. yada kapıyı açamıyorum diye mi düşünür ne dersiniz. hadi bir akıl verin bana size zahmetConfusedConfused

ha bir de bu arada kilidimiz bu:

bu da arkası.. yani odanın içinde olan ve kilitlenen kısım:

Düzenleyen burcu - 19 Şub 2009 Saat 15:04
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şub 2009 Saat 14:09
annem beni kendine bağlarmış:)yanından en fazla yarım metre uzaklaşırmışım:)benimki akıl vermek değil...sana verilen akıllarını takip edeyim de ilerde bende yaparım ...sanki bizim geleceğimizde çınar gibiLOL
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
zehra Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"

Puanlar: 9036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şub 2009 Saat 14:12
ay burcu Allah yarımsın olsun kız yazdıklarını  her satırında gözlerim daha açılarak okudum ShockedShocked
verilecek cevapları merakla bekliyorum bence bide özlem hanıma sorsan bu soruyu Confused
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
Yukarı Dön
mine Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3314
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şub 2009 Saat 14:17
burcu dediğin gibi kendini kiltlenmiş baskı altında hisseder şimdi olmasada ileride psiklojisini etkileyebilir bence onu yapmayın ama başka bir çözümde bulamıyorum bizim kapılarımız anahtarla kilitleniyor gece yatmadan hepsini kilitleyip yatıyoruz inşallah önerisi olan arkadaşlar çıkar allah yardımcınız olsun zor bir dönem gerçekten
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şub 2009 Saat 14:23
sağolun kızlar.. minecim eski evdeyken bizim kapılar da öyleydi normal kapı kolu yani.. hep kilitliyor ve anahtarı kaldırıyordum.. çok iş çıkıyordu ama sonuçta korumuş oluyordum çınarı. ama burad durum çok farklı. diğer odalara kilit taksam hani gidemese, uyanınca benim yanıma gelse diyorum ama delmişken bir kapıyı deleyim bari. amerikan kapılar acıyorum çünkü..
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
gülay Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2136
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şub 2009 Saat 14:46
CANIM ZOR TAM TEHLİKELİ ZAMAN İYİ GÖZETLE MEN LAZIM TOPUZUN ÜST TARAFINA KÜÇÜK HANİ ZİNCİRLİ KİLİTLER VAR ONLARDAN DENE KAPILARA  Smile
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şub 2009 Saat 15:00
Orjinalini yazan: gülay gülay Yazdı:

CANIM ZOR TAM TEHLİKELİ ZAMAN İYİ GÖZETLE MEN LAZIM TOPUZUN ÜST TARAFINA KÜÇÜK HANİ ZİNCİRLİ KİLİTLER VAR ONLARDAN DENE KAPILARA  Smile
nasıl bir kilit o ben anlamadım.. internette falan varsa bana link gönderir misin acaba?
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
*naz* Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 4271
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şub 2009 Saat 15:03
burcucum çınar çok aktif bir çocuk..onu engelleyemezsin ki..sadece doğru olanı öğret bence...eminim anlayacak seni...tehlikeli şeyleri anlat ona..biz erenle konuşa konuşa her şeyin üstesinden geldik..kilitlemek çözüm değil..deneme bile,daha da hırçınlaşabilir böyle bir durumda..bence sürekli konuş...anlat...yapma deme,yapmamalısın çünkü yaparsan canın yanabilir gibilerinden anlat.arkadaşım aklıma bunlar geldi...umarım en az hasarla atlatırsınız bu dönemi..
kalbi acıtan her ne varsa;
sen hepsinden birazsın işte...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 8>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.