Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kizim Emmeyi birakti
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKizim Emmeyi birakti

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Beyza Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5575
Mesajın Direkt Linki Konu: Kizim Emmeyi birakti
    Gönderim Zamanı: 22 Eyl 2008 Saat 12:37
merhaba Doktor Bey,yazilarinizi hergün pür dikkat okuyorum.Tavsiyelerinizi uygulamaya calisiyorum elimden geldigince.

Sorunume gelince;  cumartesi günü aksam 18.30 civari kizim uykusundan  39,5 derece atesle uyandi.O ana kadar genel durumu hemen hemen iyiydi.Birkac gündür bi huzursuzlugu vardi ama cok siddetli degildi.esimle apar topar hastaneye götürdük.Doktor kizimin bogazlarinin sistigini, kulaklarinin kizarmis oldugunu onlarinda iltihaplanmak üzere oldugunu söyledi.Ilac olarakta  pa.......ol  fitil , Ol..th burun damlasi ve A..xi suspension verdi.2 gündür bunlari kullaniyoruz.Kizimin atesi verdigim fitillerle düstü ama o günden beri emmek istemiyor beni.Anne sütüne cok düskün olan bir bebekti ve bende 2 yasina kadar vermek istiyordum.Bu durum beni cok üzdü.2 gündür dogru dürüst hicbirsey yemiyor, sadece su iciyor diyebilirim.

dogum kilosu 3.270 gr 50 cm , su an  81 cm ve 10.200 gr    kizim 15 ayini bitireli 10 gün oldu.

Ne yapmam gerekiyor bu durumda nasil bir yol izlemeliyim, bana yardimci olursaniz cok sevinirim.
Simdiden cok tesekkürlerKizBebek
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118962
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eyl 2008 Saat 12:59
Hastalığı geçince emecek merak etmeyin. Eğer sadece anne sütünü almıyor, diger gıdaları alıyor dese idiniz, durum ümitsizdi, ama şimdi iyileşince emecek gibi, teklife devam.
Gelişmesi iyi, 5cm. boy fazlalığı, 500g ağırlık fazlalığı var.81cm. 21 aylık boyu,11kg. olması gerekir, 800g. eksik olması mühim değil, manken gibi kız olacak.
Hastalığı eğer gripal ise, ateşi 2. günden sonrada devam eder. İlaçları şimdilik kullanabilirsiniz.
Hiçbirşey yapmayın, bilhassa ahlakını bozmayın, yeni adetler edinmesin.

Düzenleyen Dr. Kadir Tuğcu - 22 Eyl 2008 Saat 13:19
Yukarı Dön
Beyza Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Puanlar: 5575
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eyl 2008 Saat 13:04
Cok tesekkür ederim doktor bey, emmeyi birakacak diye cok korkmustum SmileInsallah birkac güne kadar eski haline döner.
Iyi calismalarClap
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.