Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - gece ağlayarak uyanıyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgece ağlayarak uyanıyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
gulay571 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 86
Mesajın Direkt Linki Konu: gece ağlayarak uyanıyor
    Gönderim Zamanı: 27 Oca 2009 Saat 17:13
iyi akşamlar kadir bey benim sorum şu kızım cern 2 yaşında kısa bir süre önce hasta oldu ve iyileşti. ama gece sık sık uyanıp ağlıyor sebebinide anlamıyorum. soruyorum sadece ağlıyor. ama bu özellikle 10 gündür hergece böyle devam ediyor. doktorumuz herhangi birşey yok dedi tahlileri de temiz çıktı hem idrar hemde kan tahlilleri. ama nedenini anlamıyorum. sonra gecenin bir yarısı kucağıma alıp yaklaşık 1 saat uğraştıktan sonra uyutabiliyorum. çalışan bir anneyim ve beinm için zor oluyor. bu konuda ne yapmalıyım. dr peditus ver yatarken demişti ama daha vermedim hiç. sizce bir yeri ağrıdığından mı yapıyordur. bu durumda ne vermeliyim. cevabınız için şimdiden çok teşekkürler.
saygılarıma
Gülay YILDIZ
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118120
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Oca 2009 Saat 10:14
Yani sırf bunun için kan ve idrar tahlilleri mi yapıldı? Pes yani... Gündüz çocuklar çok maceralı,hareketli, hoppala-zıppalalı hayat yaşarlarsa, gece rüyasını görürler. Bu kabuslarda uyanmalarına sebep olur. Gündüz bakana çok sıkı tembih edin, etraftan çoluk çocuk, eve bebek sevmeye gelmesin. Ayrıca bakıcı rahat etmek için kızınız korkutuyor olabilir... Halledemezseniz, bakıcıyı değiştirin. Gündüz evde bir "haltlar" oluyor.
Yukarı Dön
gulay571 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 86
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Oca 2009 Saat 10:36

teşekkür ederim kadir bey. cevabınızdan nerede hata yaptığımı anladım. kızıma annem bakıyor. sürekli rtr çocuğu izliyormuş gündüz. annem sesi çıkmıyor uslu slu izliyor diyor. bende ona akşamları hikaye okuyorum. ama en son oluduğumuz hikaye hatta bir kaç kerede okuduk hansel ve gratel di. orada bir cadı varya kızım sürekli onu gösterip anne pis cadı diyordu. hatta hemen hemen hergün bir tıkıtı duyduğunda anne cadı diyor. korkmuyor gibi görünüyordu ama demekki bilinç altına işlemiş. cevabınız için şimdiden çok teşekkürlerSmile 

Gülay YILDIZ
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118120
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Oca 2009 Saat 10:59
Ninni ve masal, bu işi çözer. Masallar, korkutucu unsurlar ihtiva etmesin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.